Tołpa Optimum Nature, Odmładzające kremowe serum do rąk z bawełną i koniczyną

siusiek
    25 września 2011 o 22:02
    sredniak
    juz trzy kremy kupilam i tylko dlatego bo zawsze byla promocja. pomimo duzego zadowolenia z dermo kosmetykow tołpy to ekokosmetyki sa srednie. ten krem to zadne serum odmladzajace:( lepszy jest aranikowy od yv. rozumiem co oznacza serum odmladzajace; efekt wizualny ale nie wewnatrzkomorkowy.rece faktycznie wygladaja na gladsze i delikatniejsze ale to bardzo nietrwaly efekt. dodatkowo rece mnie szczyia po nalozeniu kremu, a suche miejsca sa odrobinke bardziej spoje ze zdrowa skora. ogolnie za te cene polecam dla zdrowych dloni Używam tego produktu od: okolo 14 dni jedno opakowanie Ilość zużytych opakowań: 3 cale
  • 24 sierpnia 2011 o 14:00
    OK
    Serum kupiłam ze względu na porządny skład, powiedzmy, że dosyć naturalny. Chociaż tanie konserwanty (czyt. parabeny) w składzie ma. Przynajmniej brak tu alergrnów i sztucznych barwników, dobre i to. Po za tym na plus jest w 100% pozytywna opinia dermatologów. Spokojnie może być stosowany na wrażliwą skóre. Zaciekawił mnie zapach, jest przepiękny, kwiatowy i lekko wyczówalny jeszcze przez długi czas. Co do efektów to na pewno wygładza i to dosyc ładnie. Faktycznie to może odmłodzić dłonie wizulanie. Po za tym skład jest całkiem całkiem, masło shea, keratyna, alantoina, d-panthenol, ekstrakty z koniczyny i bawełny. Skóra staje się miękka, poznokcie zdrowsze a i skórki mniej widoczne. Jednak na minus jest brak filtra, dla mnie to bardzo ważne, szczególnie latem. Ponieważ mam młode, 20-sto letnie dłonie to wymagam jedynie dobrego nawilżenia. Niestety wg mnie nawilżenie nie jest wystarczające, a w sumie mam wcale nie takie przesuszone dłonie. Za to odejmuje gwiazdkę. Tak więc najpierw stosuje to serum tołpy a potem filtr iwostinu spf25. Taki duet wypada super, dłonie są gładkie i sprężyste dzięki serum a chronione przed słońcem filtrami. Jest po prostu dobre ale musiałam odjąć za zbyt lekkie nawilżenie i filtry. Na plus jest niska cena (11.99) i dostępność. Generalnie jest mało wydajne. Opakowanie obecnie wygląda inaczej niż przedstawione w opisie, jest bardzo ładne. Używam tego produktu od: 1,5msc Ilość zużytych opakowań: cztery
  • 18 stycznia 2011 o 15:07
    idealne dłonie
    Serum TOŁPA jest naprawdę świetne. Pięknie odżywia dłonie. Ma cudowny, delikatny zapach. Poprawia stan paznokci to napewno. Jest bardzo mało wydajne . Jestem fanką jego opakowania. Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 tuba
    jenotka
    4 sierpnia 2009 o 14:33
    fajny!
    Bardzo lubię ten krem. Szybko się wchłania i daje przyjemne uczucie nawilżenia. Ręcę nie są ani lepkie ani śliskie. ładnie wyglądają. Nazwa "odmładzające kremowe serum do rąk", to tylko chwyt marketingowy. Krem ma lekką konsystencję i należy go stosować najczęściej jak to możliwe. Szybko ubywa, ale jest naprawde miły w użyciu i dobrze wypada w porównaniu z innymi tego typu. Używam tego produktu od: 3 m-cy Ilość zużytych opakowań: 2 gie.
    Trissa
    12 maja 2009 o 12:00
    Milutki kremik
    Jego stosowanie to sama przyjemność. Bardzo dobrze się wchłania bez pozostawiania tłustej warstwy, nawilża, wygładza, pięknie pachnie. Idealny do stosowania o każdej porze dnia. Niezbędnik w torebce. Nazwa serum jest trochę myląca ponieważ sugeruje bardziej treściwy i intensywny produkt ale ja z tego kremiku jestem bardzo zadowolona. Zresztą na opakowaniu pisze że należy stosować po każdym umyciu dłoni a nie jako specjalną kurację. Na pewno będę do niego wracać. Szkoda tylko że szybko ubywa z tubki. Używam tego produktu od: ponad dwóch tygodni Ilość zużytych opakowań: pierwsze