AA Sun Care, Delikatny balsam do opalania UVB 30/UVA 11

• 19 lipca 2010 o 18:36
    Bardzo dobry filtr.
    To chyba moje ulubione filtry, do tej pory stosowałam faktor 20 i 10. Bardzo, bardzo dobrze chronią przed promieniowaniem słonecznym, nawet osoby z jasną karnacją. Moja jest dość jasna, chociaż nie alabastrowo biała ;) ale łatwo się zaczerwienia przy opalaniu, łatwo też ją oparzyć. Te filtry dają radę nawet w gorącym klimacie, gdzie żar leje się z nieba, a słońce promieniami pali wszystko ;) W zeszłym roku opaliłam się na tych filtrach wzorowo- zero podrażnień, zero oparzeń, śliczna opalenizna, która długo się utrzymywała oraz zero schodzącej skóry ;) Piękny zapach, dobre nawilżenie skóry oraz łatwość aplikacji powodowały duży komfort użytkowania :) Mam po prostu wrażenie, że moja skóra jest odpowiednio chroniona. I wszystko byłoby pięknie, gdyby nie fakt, że chyba wycofali je z produkcji, bo w tym roku wszędzie się ich naszukałam przed wyjazdem i nic- nigdzie nie znalazłam :( Mam nadzieję, że jeszcze sie pojawią w sklepach. Używam tego produktu od: ok. 2 lata Ilość zużytych opakowań: 3
  • 5 lutego 2010 o 17:57
    b. dobry
    plusy -zapach -trwałosc -nawilzanie skory -szybko sie wchlania -skora ladnie wyglada -cena -po nalozeniu na twarz-nie szczypal, nie uczulil -dobrze chroni minusy: -moglby miec wiekszy filtr polecam!! Używam tego produktu od:roku Ilość zużytych opakowań:1
  • 5 sierpnia 2009 o 11:02
    NiezAAwodny
    Mam bardzo jasną karnację, skłonność do oparzeń i uczuleń słonecznych, a filtr AA, mimo, że nie najwyższy, doskonale poradził sobie z ochroną mojej skóry w czasie plażowania nad polskim morzem. Ma bardzo, bardzo, bardzo ładny zapach i przyjemną konsystencję, przy czym (jak każdy tego typu kosmetyk) pozostawia na skórze nieco lepką powłokę. Dobrze nawilża i chroni przed wiatrem i słoną wodą. Nie wiem, czy sparwdziłby się np. w śródziemnomorskim klimacie, ale na polskie warunki jest strzałem w dziesiątkę :)Używam tego produktu od: 2 lat Ilość zużytych opakowań: 2
    mmm87
    5 marca 2009 o 18:07
    Porządny
    Piękny zapach (nietypowy dla tego typu balsamów) Wchłania się natychmiastowo - w ogóle nie czuję, że mam go na ciele, przez co czasem nie wiem, które miejsca już posmarowałam a które ominęłam :P Bardzo przyjemna konsystencja Po nałożeniu skóra jest gładka, w ogóle się nie świeci więc można spokojnie posmarować nim twarz (na niej świeci się tylko trochę) :) Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: 1
  • 14 czerwca 2008 o 15:50
    mam UVB 20, UVA 9
    jestem zadowolona z tego kosmetyku. pieknie pachnie, szybko sie wchlania, prawie natychmiastowo;) w miare dobrze nawilza skore, jednak moglby to robic lepiej, bo wiadomo jak slonce wysusza. ladnie, delikatnie brazuje skorke, dzieki ekstraktowi kakao. oparzen slonecznych u mnie: BRAK, a jezdze co tydzien na 8 godzin nad jezioro i mam skore jasna i delikatna. tani jak na kosmetyk z tego rodzaju. odejmuje * za mala wydajnosc ( wiecej sie zuzywa przez te slabsze nawilzanie) - lae i tak sie oplaca!!! Używam tego produktu od:2 tygodni Ilość zużytych opakowań:1/4