Norel Alga-Aroma, Sól do kąpieli wspomagająca odchudzanie

asinka
    7 maja 2003 o 13:02
    świetna
    Niedawno kupiłam opakowanie z 3 saszetkami i jestem już po dwóch kąpielach i muszę powiedzieć, że jestem pod wrażeniem, kąpiel w tej soli to naprawdę wielka przyjemność i pełny relaks. Sól ta nadaje wodzie ładną zielonkawą barwę i przyjemny zapach, po kąpieli skóra jest odprężona i co najważniejsze nie jest przesuszona. Co do działania wyszczuplającego to trudno mi powiedzieć abym coś zauważyła, zresztą nie w tym celu zakupiłam tą sól, właśnie za ten napis na opakowaniu odejmuję jedną gwiazdkę bo nie wiem czy to nie tylko pusta obietnica. ...
    golabek
    7 lutego 2003 o 18:00
    super!
    Kupiłam tę sól po przeczytaniu zgłoszenia a później oceny w KW.Właśnie jestem po pierwszej kąpieli.Na początek kupiłam jedną saszetkę za 17zł żeby sprawdzić jej działanie na skórę.Gdy otwarłam torebkę zobaczyłam zieloną sól i granulki.Początkowo zapach wydał mi się dziwny ale po rozpuszczeniu okazał się bardzo delikatny i przyjemny.Zrobiła się niewielka pianka.Woda była zielona.Kąpiel była bardzo przyjemna z uwagi na uwalniające się olejki aromaterapeutyczne.Muszę przyznać że nie mogę powiedzieć nic złego na tę sól. Naprawdę jest super!Skóra po kąpieli jest lekko natłuszczona, odżywiona.Nie wiem tylko jak z działaniem odchudzającym ale sprawdzę bo zamierzam kupić opakowanie z 3 saszetkami.Powielam opinię poprzedniczki: gorąco polecam!!!
    MagdaG
    10 stycznia 2003 o 12:32
    Super!!!
    REWELACJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Coś absolutnie nieprawdopodobnego.Ale od poczatku:-po pierwsze zgłaszająca recenzentka się pomyliła 1 saszeka w sklepie kosztyje od 16 do 18 PLN, zaś opakowanie 3 saszetek około 40PLN,-po drugie sól należy wsypywać po napełnieniu wanny (aby olejki aromatycznie nie wyparowały za szybko),- sam produkt bardzo dory dawno nie byłam tak zaskoczona bo rozcięciu szaszetki i przesypaniu jej zawartości do wody zauważyłam iż prócz granulek soli znajdują się tam najprawdziwsze zmielone algi.Po zabełtaniu wody utworzyła lekka piana.. W trakcie kąpieli poczułam na skórze całego ciał śliski film jakby skóra pokryła się śluzem (proszę nie brać tego dosłownie po prostu trudno znależć słowa aby to obrazowo ująć).Relaks rzeczywiście pierwsza klasa. Po wyjściu z kąpieli nie musiał m się już niczym smarować (skóra sprawiała wrażenie wręcz lekko natłuszczonej).To jest moja ocena na podstawie jednokrotnego zastosowania. Duży plus dla NORELA za pomysł pakowań jedno i 3-saszetkowych. Ja się przekonałam (w końcu 16PLn można poświęcić)i ide kupić 3 -saszetkowe (inna sprawa że nigdzie nie mogę ich namierzyć(???)Na razie daję ocenę **** bo nie znam efektu wyszczuplającego, ale jak przeprowadzę kuracyjkę dodam komentarz.Zresztą osobiście uważam tą firmę za eksperta w dziedzinie pielęgnacji ciała i mają świetne kosmetyki choć moje znajome mówią że opakowanie je zniechęca i dlatego nie kupują. W sumie racja ale jeżeli miałbym dopłacać dodatkowe kilkanaście złotych za opakowanie to juz wolę to co jest.