Garnier Fructis, Sprężyste Loki, Szampon wzmacniający 2w1

Cleo86
    16 grudnia 2010 o 0:58
    Średni
    Używałam go bardzo długo i naprawdę wlosy były jakby bardziej sprężyste ( w połączeniu z innymi kosmetykami) Odstawiłam go, gdy wkroczyłam w erę suszarki w dyfuzorem. Poza tym zniknąl z półek sklepowych.... Potrzebowałam czegoś cięższego, co ujarzmiłoby mi włosy a Fructis pozostawia włosy po umyciu lekkie, puszyste, puszyste, puszyste :)..... siankowate.... Używam tego produktu od: używalam stale przez okres 1,5 roku Ilość zużytych opakowań: trochę ich było
  • 1 marca 2009 o 12:17
    Ja osobiście jestem zadowolona
    Hm, więc ja najpierw opowiem moją historię :D, dokładnie rok temu wpadłam na genialny pomysł zafundowania sobie trwałej - moje włosy zawsze lubiły się kręcić, ale nigdy tak bardzo jak chciałam, więc postanowiłam im pomóc... Na początku byłam zrozpaczkona, miałam długie włosy z maleńkimi loczkami... wyglądałam okropnie więc włosy nałogowo prostowałam, dopiero jakieś 3 miesiące temu postanowiłam że będę nosiła loczki, i ten szampon pomógł moim włosom na nowo przystosować się do skrętu, pomógł w ich odbudowie (oczywiście wizyta u fryzjera na stosownej kuracji, też miała swój wpływ). Ja go polecam i wiem że będę go stosować dopóki nie odrośnie mi trwała - nieznoszę kosmetyków do włosów Nivei ;) Używam tego produktu od:2 miesięcy Ilość zużytych opakowań:w trakcie 3
  • 30 października 2008 o 19:56
    Porażka
    Jak dla mnie ma fajny zapach,ale co do reszty to wielki minus. Zgadzam się z recenzentką poniżej, ja dodatkowo dostałam łupieżu.Półke z tym szamponem omijam wielkim łukiem.Zdecydowanie wole szampon i odżywke Nivea-skręt fal i loków. Używam tego produktu od:nigdy więcej Ilość zużytych opakowań:1
  • 26 lipca 2008 o 14:11
    tylko z odżywką!
    I cóż z tego, że ma ładny zapach, skoro źle się pieni i nie radzi sobie ze zmyciem zwykłej pianki do włosów? Konieczne podwójne mycie. Włosy po umyciu są suche i splątane - konieczna odżywka. Już bałam się ją kupować z tej serii. Wpływu na kręcone włosy żadnego - wręcz wysusza i robi siano. Ogólnie nie polecam! Używam tego produktu od: kilku tygodni Ilość zużytych opakowań: 1
    bonda
    17 czerwca 2008 o 22:20
    Dobry zakup
    Bardzo ładny zapach. Mam włosy kręcone i po tym szamponie były bardzo fajne. Nie puszyły się, układały się w ładne loczki. Szampon w połączeniu z odżywką jest naprawdę dobry. Używam tego produktu od:1 miesiąca Ilość zużytych opakowań:2