Venita Krem do depilacji skóry wrażliwej

• 31 października 2013 o 13:50
    nie dla mnie
    krem ten nie spełnił moich oczekiwań. Nie usunął włosków mimo tego że dłużej przytrzymałam go na skórze. Jego zapach przypomina mi płyn do trwałej ondulacji.
    silvia9
    7 sierpnia 2013 o 12:57
    Tak.
    Krem działa lecz nie jak zapewnia producent po 3 minutach. U mnie zadziałał po 7-8 min. Nie uczulił mnie ani nie podrażnil. Zauwazyłam małe zaczerwienie , wydaje mi się że od uzycia szpatulki ale duża ilośc balsamu pomogła i po chwili zaczerwienienaia zniknęły. Używam tego produktu od: 1 tydzień Ilość zużytych opakowań: w połowie pierwszego.
    Rysia16
    15 kwietnia 2012 o 11:16
    Mieszane uczucia
    Dotychczas używałam maszynki i pianki, w końcu postanowiłam wypróbować inny sposób. Kupiłam w drogerii ten krem, był tani, za 6.99 więc nawet nie straciłam. Do depilacji nóg okazał się okropny - po kilku minutach łydki zaczęły swędzieć, ale jeszcze wytrzymałam i pozbierałam, na moje nieszczęście, szpatułką, co spowodowało u mnie zaczerwienienia. Po ok. pół godziny swędzenie ustąpiło, natomiast zaczerwienienie stopniowo się zmniejszało. Usunął niestety tylko pojedyncze włosy. Do depilacji okolic bikini okazał się jednak świetny. Myślę, że to przez to, że zamiast zbierać go szpatułką, użyłam do tego zwykłego wacika. Tutaj usunął włoski dokładnie.Raczej nie kupię ponownie, gdyż przeokrutnie śmierdzi. Inne kremy do depilacji, które próbowałam po nim, nie mają aż tak niemiłego zapachu.
  • 26 lipca 2011 o 18:46
    MASAKRA.
    Po wielu próbach depilacji okolic bikini za pomocą maszynki, które zawsze kończyły się podrażnieniem i wysypem czerwonych krosteczek, w końcu odważyłam się użyć kremu. Wcześniej bałam się, że mogą uczulać lub podrażniać, a moja skóra jest bardzo wrażliwa. + jedyny plus tego kremu to właśnie to, że nie podrażnił. - trzymałam oczywiście dłużej niż zaleca producent, nie zniknął ani jeden włosek, nic. - krem jest za rzadki, już po chwili zaczyna spływać. - śmierdzi, ale to już standard w tego typu produktach. Nie kupię więcej, bo po prostu jest nieskuteczny. Używam tego produktu od: 3 tygodni Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
    Gabusia
    15 grudnia 2007 o 12:26
    Podwójna pomyłka
    Zgłosiłam więc oceniam.Zachęcona pozytywnymi opiniami kremu do depilacji firmy Vipera(depilator w kremie) udałam się do sklepu i kupiłam.Dopiero w domu zorientowałam się,iż nie kupiłam kremu z Vipery ale z Venity :)Co zrobić.Krem okazał się fatalny.Obrzydliwie śmierdzi,zresztą jak wszystkie kremy do depilacji.Ale podstawą jego wada jest to,iż praktycznie nie widze jego działania.Usuwa tylko pojedyńcze włoski.Nie polecam. Używam tego produktu od: Ilość zużytych opakowań: 1,wyrzucone zresztą do kosza