L'biotica Moc Natury Wax, Intensywnie regenerujący szampon do włosów osłabionych z tendencją do wypadania

m a d z
    5 września 2013 o 10:58
    słaby
    - po zastosowaniu włosy zaczęły wypadać garściami (niby na początku tak może być) - bardzo gęsty, trudno go rozprowadzić na całej głowie - dziwny zapach - nie pieni się prawie wcale - włosy są matowe, sztywne, nieprzyjemne w dotyku - bez odżywki trudno je rozczesać jedynym małym plusem jest to, że nie dostałam po nim łupieżu, jak się często zdarza po zmianie szamponu. Na pewno nie kupie go ponownie Używam tego produktu od: 2 m-cy Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
    Sesca
    19 kwietnia 2013 o 15:08
    Włosy przestały wypadać
    + Włosy po 2 miesiącach przestały wypadać. + Wyleczona skóra głowy z drobnych uszkodzeń, łupieżu, krostek. - Zapach mnie nie zadowala, ale jest znośny. - Nie zauważyłam większego nawilżenia włosów, raczej bardziej skóry głowy. Włosy są po nim matowe, źle się rozczesują, tworzą się kołtuny. - Mała wydajność, mała butelka, szampon się w ogóle prawie że nie pieni i muszę go nakładać więcej, bo mam wrażenie, że w ogóle ich nie umył. - Dość drogi jak na szampon o takiej wydajności. Jego działanie na porost włosów i zahamowanie wypadania jest dobre, tak jak poprawa kondycji skóry głowy, ale na włosach nie zauważyłam miękkości, lśnienia itd. Jak na takie właściwości powinien kosztować o połowę mniej lub tyle samo za podwójnie większą butelkę. W waszych recenzjach piszecie, że jest większa butelka, a ja wielokrotnie pytałam się w mojej aptece i większego z tej firmy szamponu z tej serii po prostu nie ma. Są większe, z serii typu Wax, ale nie tej firmy! Działa bardzo dobrze w parze z maską z tej samej serii. Używam tego produktu od: 11 2012 Ilość zużytych opakowań: 6 standardowych
    cora
    13 grudnia 2012 o 18:54
    Szampon jest przyzwoity, ale nie idealny
    Chciałam go wypróbować, więc zaczęłam od próbek, natomiast od dwóch miesięcy mam butelkę 400 ml z pompką, z tym że to chyba niestety ta nowa jego wersja... Próbki były lepsze, stąd moja niespójna opinia na ten temat. No więc próbki były przyjemne, bo szampon był delikatny, włosy jedwabiste, miękkie, rozczesujące się w miarę. Natomiast ten szampon w dużej butelce (wspomn. 400 ml) jest znacznie gorszy, włosy zaczynają się plątać, są twarde i szorstkie w dotyku, na szczęście zawsze stosuję odżywkę, która sytuację ratuje. Czy włosy wypadają mniej? Pewnie mniej, widzę to na podstawie tego, że w wannie zostaje zaledwie kilka włosów, kiedyś wypadało ich na pewno więcej. Moje włosy są niefarbowane, sięgają pasa, końcówki są rozjaśniane, więc i tak nakładam odżywkę, daje rade. Natomiast gdyby chodziło o silnie rozjaśniane zniszczone włosy, nie polecam tego szamponu. Jest on skierowany do osób o włosach wypadających, ale np. niefarbowanych. Włosy wypadają z różnych pwodów, ten szampon jest w stanie to zahamować, ale przyznam, że poprzednia wersja była lepsza. Aha, na samym wstępie zepsułam pompkę. Używam tego produktu od: 2 mies. Ilość zużytych opakowań: kilka próbek i połowa dużego 400 ml
    Zowie
    3 sierpnia 2012 o 13:07
    Wax - gwarancja skuteczności.
    Najlepszy szampon jaki kiedykolwiek mialam. Wyrasta po nim dużo \'bejbi herów\', włosy są puszyste, pachnące, wydają się gęstsze. Na pewno wypada mi mniej włosów, wyraźnie się wzmocniły. Trochę słabo sie pieni, ale takiemu produktowi warto wybaczyć. Świetny. Używam tego produktu od: Miesiąca Ilość zużytych opakowań: Jedno w trakcie
  • 11 czerwca 2012 o 10:23
    Hmmm..... Nie wiem co myslec
    Kupiłam całą serię Bio Waxu przeciw wypadaniu. Mialam kosmiczne problemy. Wydaje mi sie ze po calej serii czyli szampon, maska , spray i oczywiscie ratowaniu wlosów od zewnatrz czyli skrzyp i witamin y pojawilo sie duzo nowych wlosków "baby hair" . Po drugim opakowaniu się mi znudzil i nie widziałam już później takich efektów więc przestawiłąm się na ten z proteinami mlecznymi. Używam tego produktu od: 8 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 2 normalne