Yotuel Classic Toothpaste (Pasta wybielająca)

karo83
    3 marca 2013 o 13:50
    Nie dla mnie
    Kupiłam tę pastę wybielającą, gdyż chciałam aby moje już całkiem białe ząbki stały się jeszcze bielsze, jednak nie doszukałam się z niej wielu zalet: :) + dobrze poleruje zęby :) + ładny, seledynowy kolor pasty :( - nie zauwazylam efektu wybielania :( - ma okropny smak - sodowy! :( - bardzo podrażnia jamę ustną! wypala śluzówki, jakbym myła zęby samą sodą! :( - nie pieni się (co jest zaznaczone na opakowaniu jako "zrewolucjonizowana nie-pieniąca wybielająca formuła") :( - słabo oczyszcza zęby :( - małe opakowanie - tubka ma tylko 50 ml :( - mało wydajna :( - cena - nie do zaakceptowania za taki bubel Mycie zębów tą pastą to była męczarnia - nie wiem czy więcej nie wyrządziła szkód w jamie ustnej (łuszczące, wypalone śluzówki) niż pożytku. Zdecydowanie NIE POLECAM! Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 op
    maja28
    20 lutego 2009 o 15:56
    nic szczegolnego
    Paste polecila mi moja dentystka. Faktycznie sprawia ze zeby sa lsniace i gladkie, no i moze troszk bielsze. Ale ten okropny smak.........Nie do zaakceptowania. Bleee Mycie tym zebów to byla katorga Używam tego produktu od:w zeszlym roku Ilość zużytych opakowań:1
  • 11 marca 2008 o 15:13
    Niezła
    Kiedy kilka lat temu szukałam coś skutecznego do wybielania zębów, w aptece znalazłam właśnie tę pastę. Pasta ma dość gęstą konsystencję i używam jej jedynie do wybielania zębów po normalnym szczotkowaniu inną pastą. Robię tak ponieważ moim zdaniem Yotuel nie odświeża a wybiela. Co do wybielania- trzeba się naszorować kilka dni ząbki żeby zobaczyć efekt. Z czasem odsłaniają się jaśniejsze i lśniące zęby, jakby wypolerowane. Zęby wydają się takie zadbane. Nie jest to może efekt rodem z hollywood ale wybielenie jest widoczne. Mało wydajna. Ogólnie polecam- można spróbować. Używam tego produktu od: kilku lat Ilość zużytych opakowań: kilka