Gosh Amazing Length`n Build Waterproof Mascara Tusz wodoodporny wydłużający

Gosh Maskara Wodoodporna ultra wear waterproof Mascara Black

fiffina
    21 stycznia 2016 o 16:51
    jest ok, ale szybko się "psuje"
    Używam go od roku. Na początku zachwyciłam się nim, jednak zniechęca mnie to, że po około 3 miesiącach robią się grudki. Tusz jest wtedy tak gęsty, że nie da się go nałożyć na rzęsy,nieestetycznie skleja rzęsy. Plusy: - w promocji (np. w Hebe) można go kupić bardzo korzystnej cenie - nie rozmazuje się - nie uczula - jest trwały - wydłuża rzęsy Szkoda, że po 3 miesiącach nie da się już go używać, choć jest go jeszcze sporo w opakowaniu ;) Używam tego produktu od: 1 rok Ilość zużytych opakowań: 3 normalne
    Trusq85
    15 listopada 2015 o 21:14
    Warto go mieć
    Zacznę od tego, że jego testowanie rozpoczęło się od lipca. Wtedy to zakupiłam pierwsze opakowanie za naprawdę niewielkie pieniądze, w porównaniu do wielu innych produktów Gosha. Lato to czas rozmazanych tuszy i chciałam standardowo mieć tusz na rzęsach, a nie na dolnej powiece. Gosh okazał się tuszem wodoodpornym (bo niestety nie wszystkie wodoodporniaki są takie) z drobnym ale. Nałożony na rzęsy, gdy na powiekach nie mam nic- nawet pudru transparentnego- potrafił się rozmazywać. Natomiast w burzy letniej, oberwaniach chmury, czy treningu sprawdzał się idealnie. Ale! i tu kolejne ale ;) Nie testujecie go pod prysznicem. Każde potarcie oka kończy się jego rozmazaniem i kruszeniem. Po jednokrotnym pociągnięciu szczoteczką mamy efekt no makeup. Po dwóch lub trzech szczotkowaniach rzęsy są czarne i wydłużone- po prostu bardziej wyraziste aczkolwiek nie jest to tusz do makijaży teatralnych. Konsystencja ok- nie za rzadki ani zbyt gęsty; szczoteczka klasyczna i bardzo wygodna. Daję mu 4 gwiazdki bo mógłby się nieco mniej rozmazywać w towarzystwie kremu do twarzy- tzn. twarz bez pudru czy podkładu powoduje, że pojawiają się czarne smugi. Poza tym jednym minusikiem, wart jest wydanych na niego pieniążków. Używam tego produktu od: używam od 4 m-cy Ilość zużytych opakowań: zużyłam dwa opakowania
    lk3010
    10 kwietnia 2015 o 16:38
    Świetny pod każdym względem
    Tusz zakupiłam nie tylko ze względu na wysoką ocenę, ale przede wszystki patrząc na jego skład. Bez zbędnych konserwantów, PEGów itp. Tym bardziej ejstem bardzo pozytywnie zaskoczona po jego stosowaniu. + 1. dobrze się nakłada 2. ładnie wydłuża rzęsy 3. rzeczywiście wodoodporny 4. nie kruszy się 5. możliwy do usunięcia płynem miceralnym 6. naturalny skład 7. przystępna cena - 1. bez dodatkowego rozczesania moje rzęsy są posklejane 2. po 3 miesiącach pojawiają się grudki, chyba czas na nowy Z pewnością sięgnę po kolejne opakowania:) Używam tego produktu od: 3 miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 2 kwietnia 2015 o 15:09
    nie jest idealny, ale lubię go
    Ogólnie, moja ocena jest pozytywna. Czasami mam wrażenie, że tusz zostawia ślady pod brwiami, ale jest to kwestia naprawdę indywidualna. Czasami te ślady są, a czasami nie. Po prostu muszę dać czas na zaschnięcie. Tusz delikatnie pogrubia i wydłuża rzęsy. Poziom wodoodporności jest wysoki, chodziłam na basen pomalowania i nie było czarnych zacieków po wyjściu, więc naprawdę duży plus za to. Cena jest bardzo opłacalna, a tusz jest wydajny.
  • 20 grudnia 2014 o 19:33
    Średniak
    kupiłam ten tusz po namowach pani w drogerii. zapewniała, że to naprawdę dobry tusz i wiele pań sobie go chwali. cóż, ja nie należę do osób, który byłyby specjalnie zadowolone z tego tuszu. PLUSY: + nie osypuje się, nie odbija na powiece + porządne opakowanie + jest naprawdę wodoodporny + wydłuża rzęsy, ale nie jakoś spektakularnie, tak po prostu MINUSY: - w magiczny sposób znika z rzęs! nie osypuje się, więc nie wiem gdzie znika, po prostu po kilku godzinach na końcach rzęs tuszu nie ma - zostawia czasami grudki - często skleja rzęsy więc w sumie średniak. miało być super, zapłaciłam za niego 30 zł. nie jest to może dużo, ale miałam lepsze tusze za o wiele mniejsze pieniądze. Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 niecałe