Palety do makijażu

Charlotte Tilbury Instant Look in a Palette Paleta do makijażu

• 11 stycznia 2019 o 18:49
    Najlepsza rzecz w mojej kosmetyczce
    Paletkę kupiłam jako pierwszą rzecz od Charlotty - sprawiłam ją sobie na urodziny gdyż nie ukrywam była droga. MArzyła mi się taka kompaktowa rzecz w kosmetyczce, która sprawdzi mi się na wyjazdy i potwierdzam jest idealna! Jakość tych produktów jest fenomenalna, począwszy od cieni do powiek przez róż, rozświetlacz i bronzer - cudo. Utrzymują się cały dzień, cienie potrzebują bazy (moje powieki są bardzo tłuste także nic solo się nie uchowa). Kolory są idealnie ze sobą skomponowane, używam jej CODZIENNIE - dosłownie, wyparła wszystkie inne rzeczy. Mam ją od 2 lat i w dalszym ciagu jest w niej pełno produktów, bronzer i rozświelacz ukazały denka ale ich używam najczęściej. Polecam ogromnie!
    Zalety:
    • jakość produktu
    • kompaktowa
    • piękne kolory
    • WYDAJNOŚĆ
    • piękna mała paletka, idealna na wyjazdy
    • b. dobrej jakości duże lusterko
    Wady:
    • CENA
  • 2 marca 2018 o 20:13
    dobra na wyjazdy
    Lubię zabierać ją ze sobą w podróże. W dobrym jakościowo opakowaniu z fajnym lusterkiem mam wszystko czego trzeba do delikatnego podkreślenia urody :) Zestaw zawiera : CIENIE DO POWIEK- Sztuk 3 w tym dwa są matowe a jeden satynowy. Cień nr 1 bardzo ładnie rozjaśnia zewnętrzny kącik oka i nadaje spojrzeniu świeżości. Nr 2 jest delikatnie migotliwy na oku wygląda pięknie , cień nr 3 idealny w załamanie matowy dość jasny brąz który lubi każdy z nas :) Cienie świetnie chwytają sie zarówno pędzla jak i powieki. Super sie blendują nie tworząc żadnych plan tylko śliczne harmonijne przejścia. Nie rolują się , nie migrują do oka , w ciągu dnia nic nie tracą na intensywności BRONZER- bardzo dobrze napigmentowany chłodny matowy brąz. Ma również tą formułe odbijającą światło , nie roluje się , jest świetnie napigmentowany , nie robi plam a w ciągu dnia nie traci na intensywności , efekt można dowolnie stopniować bez starcia poprzedniej warstwy RÓŻE- nr 5 to matowy dość jasny róż pasujący większości karnacji. Również świetna pigmentacja , trwałość i łatwe blendowanie. Nr 6 to już tóż z delikatnymi ale nie brokatowymi drobinkami. Jest leciutko cukierkowy , ale twarzy dodaje świeżości , w żaden sposób nie wygląda bazarowo. Do trwałości i pigmentacji osobiście zastrzeżeń nie mam ROZŚWIETLACZ- odcień piękny idealny szampan z migotliwymi drobinkami. Można go stopniować od efektu delikatnego po moją ulubioną mocna tafle. Drobinki nie migrują po twarzy , nie ma problemu z pigmentacją i trwałością Podsumowując : z tym zestawem można ruszyć na podbój świata- wysypki u mnie nie spowodował :)
    Zalety:
    • wielo zadaniowosć
    • pigmentacja
    Wady:
    • zdarzają sie problemy z dostepnością

Zobacz także inne Palety do makijażu