Yves Saint Laurent Lisse Expert Advanced, Eye and Lip Intensive Anti - Wrinkle Care Preparat do okolic oczu i ust

Moni1
    7 lutego 2012 o 16:25
    Bez rewelacji
    Miałam kilka produktów pielegnacyjnych YSL i nie jestem nimi specjalnie zachwycona. O ile makijaż jest świetny to pielęgnacja mocno przeciętna. Preparat dość drogi i bez specjalnych efektów stosowania. Seria przeznaczona jest dla Pań po 35 roku zycia. Mimo wieku 40+ mam skórę w bardzo dobrej kondycji, ale uzywało mi się produktu dośc nijako.Jest to produkt do stosowania miejscowego - na zmarszczki wokół ust i oczu. Poprzednie recenzentki chyba nie wiedzą co recenzują - nie jest to "krem",produkt nie jest ani "puszysty", ani też cera nie jest po nim wygładzona... :-)
  • 26 czerwca 2008 o 15:04
    bardzo dobry!
    Same plusy tego kremu: - pieknie sie wchlania - cera totalnie sie zmienia po uzyciu kremu, jest piekna, gladka - zero lepienia sie - krem jest taki puszysty - cena moze byc dla niektorych zaporowa ;) YSL to klasa sama w sobie, polecam! Używam tego produktu od: tygodnia Ilość zużytych opakowań: niecale 1
  • 7 stycznia 2008 o 17:55
    świetny
    Rewelacja!!!! szybko sie wchłania ma lekką konsystencje nie pozostawia po sobie zadnej tłustej warstewki błyskawicznie prasuje zmarszczki Eleganckie , higieniczne opakowanie, łatwe w obsłudze Używam tego produktu od:2 tyg Ilość zużytych opakowań:w trakcie pierwszego