Delia Glamour Fashion, Long Up Mascara with Ceramides (Tusz wydłużający)

• 12 grudnia 2010 o 15:37
    Naturalny efekt
    Nie kupiłabym nigdy tego tuszu, ale to był gratis do rewelacyjnego korektora do brwi Delii więc używam tego tuszu co jakiś czas. Zwykły tusz, który tylko lekko wydłuża rzęsy, nie skleja ich i tyle co można o nim powiedzieć. Używam tego produktu od: ok. 2 mies. Ilość zużytych opakowań: W trakcie pierwszego
  • 9 października 2008 o 18:44
    Nie dla mnie
    Tusz faktycznie wydłuża rzęsy, łatwo się zmywa, nie podrażnia oczu - to są plusy, natomiast na szczoteczkę źle się nabiera tusz, poza tym skleja rzęsy i dla tego ja go już nie kupię, wolę dodać 11 zł i mieć naprawdę dobry tusz, który będzie wydłużał i jednocześnie pogrubiał rzęsy. Używam tego produktu od:...... Ilość zużytych opakowań:używam
    madamm
    9 października 2008 o 17:40
    warto wypróbować
    Bardzo dobry tusz. Wydłuża, lekko pogrubia i nie pozostawia "owadzich nóżek". Zapach ma, moim zdaniem, delikatny, nie drażniący. Tusz jest trwały, nie osypuje się, nie kruszy i rozmazuje. Aplikacja tuszu jest bezproblemowa - szczoteczka nie jest za duża, lecz taka w sam raz. Ładnie rozdziela rzęsy i nie ma problemu ze sklejaniem. Po drugim pociągnięciu rzęs tym specyfikiem możemy pochwalić się eleganckim wachlarzem rzęs - pięknie podkreślonych, lecz nie "oblepionych". Demakijaż nie sprawia problemu. Tusz jest świetny do codziennego użytkowania (z takim zamiarem go kupiłam), a dodając do tego jeszcze śmiesznie niską cenę (w moim przypadku ok. 10 zł) i bardzo dobrą jakość (dorównuje pod tym względem tym droższym) - z pewnością wart wypróbowania. Używam tego produktu od:miesiąca Ilość zużytych opakowań:1
  • 9 stycznia 2008 o 21:08
    Tusz ten kupiłam z braku funduszy:) Kosztował tylko 6,90:P Jak na tak niska cene jest naprawdę ok, nadaje sie raczej na co dzień niż na specjalne okazje. Moja ocena: Plusy: + ładna głęboka czerń, świetnie pokrywa rzęsy na całej długości- mam raczej jasne rzęsy (szczególnie na końcach) wiec jest to dla mnie ważne + wydłuża:) firanek nie wyczaruje:P ale ładnie je podkreśli + ładnie "otwiera" oko + nie daje efektu owadzich nóżek tak jak niektóre trzy razy droższe tusze;] + nie zauważyłam żeby sie obsypywał + bez problemu po wyschnięciu tuszu można nałożyć kolejną warstwę + szczoteczka jest ok:) Minusy: - ma troszke dziwny zapach:/ ale po nałożeniu się ulatnia Nie przetestowałam go latem, wiec nie wiem jak radzi sobie w czasie upałów. Mam go dość krótko, więc jeśli coś jeszcze zauważę (plusy bądz minusy) uzupełnię swoją recenzje:) Ale jak na razie są trzy gwiazdki:)Używam tego produktu od: 2 tygodnie Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego EDYCJA: Oj:/ Minął miesiac odkad go uzywam i co? zaczal wysychac:/ a co za tym idzie kruszyc sie.... I co gorsza teraz juz przy wyzszej temperaturze sie okropnie rozciera. Feee nie polecam!! Odejmuje jedna gwiazdke i z trzech zostaja 2, NIE POLECAM