Floslek Ovalift Aktywne serum bezzapachowe wyszczuplające twarz

elinkas
    3 marca 2012 o 10:51
    super efekt za niską cenę
    Dostałam w prezencie i już po pierwszym użyciu czułam napięcie skóry. Idealnie sprawdza się przed dużym wyjściem, przytrzymuje makijaż, napina skórę, nie pozwala zeby podkład się rolował w zagłębieniach. Jest wydajny, szybko się wchłania, bez zapachu. Używam tego produktu od: 6 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 pełne opakowanie
  • 9 maja 2010 o 22:44
    Zadna rewelacja
    Przekroczyłam trzydziestkę, bardzo dużych problemów z cerą nie mam, jednak walczę z "worami" pod oczami i tendencją do "chomików". Jednak to serum mi nie pomogło w żaden sposób, nawet przy tak niewielkiej - jak u mnie - skali problemu. Po aplikacji skóra sprawia wrażenie bardziej napiętej, zwartej, ale to efekt krótkotrwały. Serum dość wydajne. Używam tego produktu od: dwóch miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
    zazwi27
    18 kwietnia 2010 o 19:53
    Nie dla mnie
    Zakupilam to serum bo akurat w aptece nie mieli tego nawilzajacego, musze sie przyznac ze nie mam problemu z brakiem nawilzenia czy utrata jedrnosci, ot tak chcialam troche dodac mojej skorze "energi" niestety wogole nie zauwazylam poprawy nawilzenia i odzywienia skory glownie o to mi chodzilo , a szkoda bo jak serum to powinnam cos zobaczyc, wiadomo bardziej skoncentrowane skladniki, dlatego dla mnie zupelna strata pieniedzy, ale przemeczylam buteleczke bo nie wyrzucam nigdy kosmetykow Używam tego produktu od:zakup rok temu Ilość zużytych opakowań:1
  • 8 lutego 2009 o 9:58
    Qltowy kosmetyk
    Z zapewnień producenta potwierdzam, że z pewnością serum poprawia napięcie, elastyczność i sprężystość skóry. Czy poprawia nawilżenie, trudno powiedzieć, bo jestem po kuracji nawilżającej. Mam 35 lat i mało zmarszczek, więc liczę na działanie prewencyjne. Nie powoduje uczuleń, zapychania, świecenia itd. U mnie sprawuje się rewelacyjnie. Stosuję łącznie z kremem na dzień z tej samej serii. Osiągnęłam efekt, jakiego się spodziewałam. Nie należy liczyć na likwidację podbródka czy policzków, bo to nie chirurg, ale z pewnością poprawi napięcie skóry. Jest lekkie, wydajne i wystarcza zdecydowanie na długo. Nie lepi się, początkowe lepienie po chwili ustępuje. Na twarz i szyję wystarczają mi 2 naciśnięcia pompki. Zapach praktycznie niewyczuwalny. Doskonałe przełożenie ceny na jakość. Zachęcam do wypróbowania, bo mozna trafić na swoje KWC :) Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
  • 24 stycznia 2009 o 17:49
    Dobre serum
    Zużyłam całą buteleczkę , nie załowałam sobie i starczyła mi na około 3 tygodnie. NIe uważam aby bylo wydajne, z tym raczej średnio. Już po kilku aplikacjach zauważyłam że skóra zrobiła się bardziej zwarta, spięta w pozytywnym tego słowa znaczeniu , kontur twarzy bardziej wyraźny. Wielkiego efektu nawilżenia nie zauważyłam. Skóra uzyskała bardziej jednolity , zdrowy koloryt. Serum będzie bardzo odpowiednie dla pań z pulchną twarzą, z tendencją do obrzęków i chomików. Nie używałam pod makijaż, gdyz zostawia lepka warstwę. Za taką cenę to świetny kosmetyk. Używam tego produktu od: przez 3 tygodnie Ilość zużytych opakowań: 1 buteleczka