Bobbi Brown Blush

• 6 lipca 2012 o 20:21
    Świetny
    Cenię sobie naturalność, zdrowy i świeży wygląd.Dzięki temu czuje się pewnie:) Ten róż sprawdza sie w kazdej temperaturze i pogodzie.Dobrze trzyma sie na deszczu.Jedyny maly minusik to to ze nie jest wydajny dlatego moja ocena to 4/5 Używam tego produktu od: 3 lat Ilość zużytych opakowań: juz nie pamietam
  • 29 maja 2011 o 14:15
    średniak
    Podoba mi się ideologia Bobbi Brown. Wielbię naturalne makijaże, zdrową cerę, kolory ziemi. Róż BB porównuję do MACa, ArtDeco, Chanel i Clinique i wypada bardzo średnio. Drogi (droższy od doskonałego MACa). Mały (w porównaniu do pozostałych marek). Łatwo nim zrobić plamy wszechczasów, których nie można zakryć ani bronzerem, ani pudrem, ani rozświetlaczem. Jedynym sposobem poprawy, jest zmycie makijażu i zrobienie go na nowo. Należy bardzo delikatnie go dawkować i bardzo uważać przy aplikacji. Na mojej mieszanej cerze utrzymuje sieę około 5 godzin. Fakt, że się ściera (czyli znika) równo. Mam kolor Tawny 2 - ładny, brudny róż. Idealnie matowy. I dla mnie to są dwa plusy - za kolor i brak połysku. Tyle, że to samo mam w MACu za niższą cenę i w dużo lepszej jakości. Używam tego produktu od: 3 tygodni Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
    matilly
    17 maja 2011 o 15:23
    Soczysty, zdrowy rumieniec
    Długo szukałam różu, który będzie miał ładny soczysty kolor i do tego będzie matowy. Całkie przypadkiem na niego wpadłam i bardzo się cieszę. Nadaje bardzo naturalny kolor moim rumieńcom. Gama kolorystyczna, jak to z BB, jest nie do zagięcia. Każdy znajdzie kolor dla siebie. Nawet na mojej mieszanej cerze trzyma się cały dzień. Używam tego produktu od: 3 m-ce Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 14 maja 2011 o 17:17
    słodkie, soczyste kolory
    Między ceną w USA i w PL istnieje spora różnica, ale trudno mi za to odejmować gwiazdkę. Same róże należą do moich ulubionych- mam Apricot i Pale Pink. Zalety -matowe -duży wybór kolorów, dla dziewczyn lubiących baby look i dla zwolenniczek mocniejszego makijażu -różem trudno sobie zrobic krzywdę -wydajny (ale nie spotkałam jeszcze niewydajnego różu:) -nie uczula, nie podrażnia Cena mogłaby być bardziej american, ale mimo to warto. Używam tego produktu od: od grudnia 2010 Ilość zużytych opakowań: w trakcie dwóch pierwszych
  • 23 kwietnia 2011 o 19:43
    Jak najbardziej :)
    Posiadam odcień " pale pink " na pierwszy rzut oka wygląda na " wściekły róż " i w sumie też troszkę jest wściekły :D he he.. ale nie ważne przejdźmy do rzeczy.. Zalety: + wydajny + piękne odcienie + trwały + nie uczula + nie zapycha porów + nie tworzą się placki na twarzy + można stopniować " róż " na polikach od jasnego po baaaardzo ciemnyyy kolor :D Wady: takowych nie zauważyłam, a posiada jakieś ? Krótko pisząc JESTEM ZADOWOLONA Z RÓŻU I PEWNIE NIE RAZ JESZCZE ZAKUPIĘ RÓŻ Z TEJ FIRMY POLECAM :) Używam tego produktu od: 2 miesiące Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1 :)