Garnier Fructis Style, Objętość & Energia, Pianka zwiększająca objętość

Tyris
    1 listopada 2009 o 12:20
    tak na 4-/3+
    Mi ta pianka calkiem odpowiada. Nie mam zbyt duzej stycznosci z piankami bo do tej pory nosilam wlosy do pasa i nie uzywalam zadnej chemii stylizujacej. + ma subtelny zapach - calkiem ladny nawet, taki gumowo owocowy. + zwieksza objetosc wlosow + na drugi dzien znika bez sladu - co dla mnie akurat jest duzym plusem + nie placze i nie klei wlosow - jak sie ja zle rozlozy, za duzo na kosmyki, to faktycznie tworzy straki - nie utrwala, raczej tylko napusza wlosy Pianka jest calkiem ok jezeli zalezy komus na efekcie zwieksoznej objetsci wlosow przy fryzurze "na wiatr" czyli nieladzie artystycznym. Niestety nie moge powiedziec aby byl to produkt do stylingu wlosow bo procz tejgo anpuszcenia to nie robi z wlosami absolutnie nic. Używam tego produktu od: tygodnia Ilość zużytych opakowań: 1 rozpoczete
  • 2 maja 2009 o 17:05
    bez sensu
    Oj nie.... Piankę mam już chyba z pół roku i jeszcze nie zużyłam. W ogóle mi nie odpowiada: -ma bardzo intensywny zapach, który długo utrzymuje się na włosach- chce pachnieć perfumami,a nie chemiczną chmurą!!!-dla mnie to bardzo duży minus - skleja włosy -usztywnia włosy,ale nie zwiększa objętości -używałam w różny sposób- na suche włosy,na wilgotne włosy, z suszarką, bez suszarki- efekt zawsze taki sam- włosy sklejone, sztywne, MATOWE! jedyny plus- jest wydajna, ale same oceńcie czy to plus... Używam tego produktu od:pół roku Ilość zużytych opakowań:1
  • 17 lutego 2009 o 14:33
    Dziwna
    Ciężko mi powiedzieć, bo na ogół nie używam kosmetyków do stylizacji - tylko gdy wybieram się na jakąś imprezę. Pianka przede wszystkim nie nadaje objętości! Włosy wyglądają tak, jak przed nałożeniem produktu - jedyna zmiana jaką dostrzegam, to są bardziej zdyscyplinowane , sztywniejsze i nie fruwają wokół głowy pojedyncze kosmyki. Fryzura jest elastyczna i nie tworzy się na głowie chełm. Poza tym ładnie pachnie owocami i ma fajne, wygodne opakowanie. Minus za cenę i konsystencję, pianka jest bardzo rzadka, płynna i spływa z rąk w trakcie aplikacji. Używam tego produktu od:5 miesięcy Ilość zużytych opakowań:1
  • 23 lutego 2008 o 14:05
    Pianka-nic.
    Pianka zwiększająca objętość, która z objętością nie ma nic wspólnego? Ano zdarzają się i takie, np. ta. Jest to naprawdę jedna z niewielu pianek, która praktycznie nic nie robi z włosami. W ogóle ich nie unosi, nie utrzymuje objętości. Są naturalne i blisko głowy, a mi zupełnie nie o taki efekt chodziło. Utrwala średnio - fryzura trzyma kształt jeden dzień, po nocy włosy wyglądają zupełnie inaczej. Najgorzej jest z grzywką, która potrafi się tak poodgniatać, że ciężko mi w ogóle zdefiniować to, co powstaje mi w jej miejscu. W ogóle praktycznie nie usztywnia włosów, a trochę jednak powinna, żeby nie "fruwały". Trochę obciążą włosy - odkąd jej używam, szybciej nadają się do mycia. Nie skleja. Ogólnie - średnia, bardzo średnia i generalnie nie polecam. Używam tego produktu od: kilku tyg. Ilość zużytych opakowań: trochę z pierwszego