Tesori d'Oriente Orchidea della Cina, Crema Corpo Krem do ciała

Tesori D Oriente Orchidea Chińska Krem do ciała 300ml

• 11 stycznia 2012 o 11:24
    bardzo dobry krem
    Krem ma bardzo przyjemną konsystencję, śnieżno biały kolor i delikatny zapach . Kosmetyk szybką się wchłania nawilża wygładza trochę mniej niż balsam, ale za to lepiej odżywia skórę. Opakownie bardzo ładne, ale ja wolę wszystko co ma dozownik. Nacisnę i mam :) a tu zabawa w przykrywki :) dlatego chyba wolę balsam. Mimo to polecam, wart jest wypróbowania. Używam tego produktu od: 1 miesiąca Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
    Ninuś
    9 maja 2011 o 14:02
    można polubić
    Delikatny krem do ciała, nie jest masełkiem więc nie jest zwarty i ciężki lecz ma konsystencję kremową. Dobrze się nakłada, doskonale wchłania i lekko nawilża. Polecałabym go raczej na cieplejsze miesiące. Na zimę może być zbyt lekki. Zapach bardzo ładny i dość intensywny. Tu nie ma niespodzianek bo już w nazwie produktu wiadomo jakiej linii zapachowej można się spodziewać więc nie wypada nawet wybrzydzać. Jak ktoś nie lubi tego zapachu to niech wybiera inny z olbrzymiej gamy dostępnych na rynku. A dla lubiących zapach orchdei mogę polecić z czystym sumieniem. Eleganckie opakowanie.
  • 4 lipca 2008 o 17:05
    Przyjemniaczek przeciętniaczek
    W tym kremie do ciała chyba najbardziej podoba mi się zapach i opakowanie, zawartość już tak sobie. Chociaż nie spodziewałam się po nim jakiś cudów, to jednak nieco mnie zawiódł jeśli chodzi o nawilżanie skóry. Zacznę może od bardzo dziwnej konsystencji jaką ten krem prezentuje- coś jak bardzo rzadki budyń, taka papaka bez zwartej konsystencji. Średnio zachęcająco się to prezentowało. W dotyku również nic przyjemnego. Wsmarowuje się i wchłania bardzo szybko i sprawnie- za to plus. Nie pozostawia żadnej tłustej warstewki. Podstawowa funkcja czyli nawilżanie jest spełniona tak sobie. Nic rewelacyjnego. Skóra jest bardziej wygładzona i wypielęgnowana po nim, a nie solidnie nawilżona. Tak więc może sprawdzi się u osób, które nie mają w ogóle problemów z przesuszaniem skóry. No i kwestia ostatnia- zapach. Mocny, wyrazisty. Taka faktyczna orchidea. Utrzymuje się na skórze długo, w miarę upływu czasu staje się subtelniejszy- i dobrze. Krem jak krem- można zakupić, ale bez rewelacji. Tak gadżet. Używam tego produktu od: ok. 1 miesiąca Ilość zużytych opakowań:1