Christian Dior Diorskin Poudre Compacte (Puder prasowany) (stara wersja)

elyon
    14 marca 2014 o 22:35
    Bardzo dobry luksusowy puder :)
    Właśnie skończyłam ten puder i moja recenzja będzie jak najbardziej poytywna :) Miałam kolor 001, są naprawdę transparentne, nie zmieniają koloru podkładu, puder nie ciemniej Uwielbiam ten puder, choć nasze początki były straszne i już myślałam, że będzie jedna gwiazdka ale jednak nie :) Początki były złe od podkładu, jak się okazało nie był to wynik pudru. Dobrze, że wtedy go nie oddałam. Kocham ten puder za efekt jaki daje na skórze, jest ona zdrowa, promienna ale jednocześnie zmatowiona. Mat jest krótki to właściwie jedyny minus i okropna, nieporęczna jak dla mnie gąbeczka. W ogóle jej nie używałam! Nakładanie pędzlem to była czysta przyjemność! Puderniczka piekna jak to Dior, puder jest wydajny. Używałam go zawsze rano na podkład i do poprawek w ciągu dnia a i tak miałam go od października 2013 do pierwszego tygodnia marca 2014 Nie podkreśla porów, zmarszczek itp Daje ładny efekt zdrowej skóry, lekko glow ale absolutnie bez drobinek! Jest drobniutko zmielony, mięciutki och i ach! Luksus za duże pieniądze ale zdecydowanie wart swojej ceny. Nie KWC ale jeden z ulubionych! :) Używam tego produktu od: październik 2013 - marzec 2014 Ilość zużytych opakowań: jedno pełnowymiarowe
  • 7 lipca 2013 o 13:08
    polecam
    Puder jest delikatny, nie zostawia efektu maski. Ja używałam go do matowania skóry na podkład, albo bezpośrednio na twarz bez makijażu do matowania. Mam mieszaną cerę i sprawdził się. Ma bardzo ładne opakowanie. Nie otworzy się sam. Na pewno jest wydajny. Przez rok zużyłam jedno opakowanie- przy praktycznie codziennym używaniu. Przydatne jest również lusterko w opakowaniu. Szkoda że nie ma samego "wkładu z pudrem" do opakowania, bo szkoda je wyrzucać. Biorąc pod uwagę, że starcza na długo w porownianiu z tańszymi popularnymi kosmetykami, to jest wart tej ceny. Polecam. Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
  • 9 grudnia 2012 o 14:19
    luksus od Diora
    To jest jeden z tych kosmetyków, którego używanie to czysta przyjemność. Puder ma aksamitną konsystencję, prawie bezbarwny kolor (ja używałam 001 Light) i sprawia, że skóra w dotyku staję się bardzo gładka. Używam go do poprawek w ciągu dnia. Lekko matowi, ale jednocześnie odrobinę rozświetla. Nawet jak użyję go kilka razy to nie pozostawia płaskiego matu i twarz nadal wygląda naturalnie. Kompakt ma w środku duże lusterko i miękką, bardzo przyjemną gąbkę. Opakowanie jest eleganckie, klasyczne (trochę różni się od tego na zdjęciu u góry), a całość zapakowana jest w satynowe etui. Używam tego produktu od: 4 lat Ilość zużytych opakowań: 2 opakowania na zmianę z innymi
  • 14 lipca 2011 o 11:00
    b.dobry puder!!
    Zaleta największa tego pudru jest niewidocznosc na twarzy co jest dla mnie b.wazne ..kolor 002 medium w sumie dosc jasny ,pieknie sie wtapia,absorbuje sebum,matuje na większa chwilę..bo mat całkowity przy mieszanej cerze -raz,nie znalazłam takowego na 24 h:)dwa w sumie nie lubie płaskiego matu..38 lat wiec cos to lico musi błyszczec i wyglądac promiennie i zdrowo:)Transparentne wykonczenie,piekny kolor i niewidocznośc dają mu ode mnie mocne 4 gwiazdki i dołącza do czołówki najlepszych :)POlecam!!! Używam tego produktu od: 3 mcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
    Ana501
    2 kwietnia 2011 o 21:30
    002 - Medium
    Puder całkiem fajny, idealnie stapia się z cerą i dość dobrze matuje, aczkolwiek z tłustą cerą za pewne by sobie nie poradził. Odcień 002 Medium jest w sumie dość jasny. Następnym razem mam zamiar kupić najciemniejszy, czyli 003, który de facto ciemny wcale nie jest i wstępnie dobrze komponuje się z moją średnią karnacją. Minusów właściwie nie posiada, no może poza tym, że szybko się zużywa... Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego