Artdeco Glam Stars Lip Gloss

• 10 czerwca 2012 o 19:09
    Iridescent Pinky Rose - nr 04
    Błyszczyk ma ładne, klasyczne, ekskluzywne opakowanie. Poza opakowaniem urzekają błyszczące się w nim drobinki. Drobinki brokatu pięknie mienią się na ustach, szczególnie w słońcu. Praktyczny aplikator w postaci wyprofilowanej gąbeczki zapewnia precyzyjną i wygodną aplikację. Gąbeczka aplikatora jest odpowiedniej wielkości. Nabiera wystarczającą na jednorazowe pomalowanie ust ilość błyszczyka, przez co jego nadmiar nie wylewa się z opakowania. Błyszczyk jest dosyć gęsty, jednak jego konsystencja całkowicie mi odpowiada. Błyszczyk nadaje ustom błyszczący połysk i efekt wilgotnych ust. Sprawia, że usta wydają się większe. Jest dosyć trwały. Nie klei się. Jest wydajny. Nie nawilża ust, ale również ich nie wysusza. Znika równomiernie. Ma przyjemny, niedrażniący, owocowy zapach. Minusem może być cena, średnia dostępność oraz dosyć ograniczona paleta kolorów. Używam tego produktu od: około 6 miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno pełnowymiarowe (5 ml)
  • 13 marca 2012 o 14:20
    Sympatyczny.
    Sympatyczny blyszczyk, choc osobiście uważam, że drobinki moglyby byc ciut mniejsze ;) Opakowanie eleganckie,aplikator bardzo wygodny. Przy wyciąganiu nabiera się ciut za mało produktu, no ale może to bardziej na plus... Przynajmniej opakowanie nie jest brzydko upackane ;) Piękny poziomkowy zapach :) Konsystencja odpowiednia, nic nie spływa. Zbyt duże drobinki, które czasami mogą wyglądac ciut tandetnie ;) Reszta do oceny na zdjęciach. EDIT: Drobinki jednak strasznie mnie drażnią. Dlatego odejmuję pół*. Trwały! Spokojnie wytrzymuje 4 godzinki na ustach. Drobinki potrafią nawet przetrwac spożywanie posiłków ;) Posiadam kolor 08.
    king4
    1 stycznia 2010 o 13:23
    SUPER POLYSK
    BLYSZCZYK,MA DELIKATNY CUKIERKOWY ZAPACH,FAJNIE WYGLADA NALOZONYNA POMADKE,NADAJE JEJ SUPER POLYSK,Z DROBINKAMI BROKATOWYMI,ALE NIE WYGLADA TANDETNIE,NIE JEST ZA TRAWALY NIESTETY,I TROCHE LEPKI Używam tego produktu od:PARU MIESIECY Ilość zużytych opakowań:1
  • 1 grudnia 2009 o 12:28
    Dla mnie jest ok
    Ja jestem posiadaczką odcienia karmelowego ze zdjęcia. Jest to bardzo fajny błyszczyk w bardzo eleganckim opakowaniu, dodatkowo jest niezwykle wydajny. Aby pomalować usta i wyglądać pięknie wystarczy już jedno zanurzenie aplikatora. Dodatkowo błyszczyk całkiem przyjemnie pachnie, ma śliczne drobinki, które dodają ustom uwodzicielskiego blasku, nie są one bardzo duże, ale jednak wyczuwalne( dla wielbicielek drobinek nie będzie to problem). Bardzo lubię ten błyszczyk, choć jednak w tej cenie można oczekiwać od kosmetyku więcej, dlatego też nie wiem czy zdecyduję się na ponowne kupno. Używam tego produktu od:pół roku Ilość zużytych opakowań:wciąż w trakcie pierwszego
  • 19 września 2008 o 15:39
    sliczny efekt
    Zwrocilam uwage na ladne opakowania taki elegancki blyszczyk:)Zapach jakby lekko landrynkowy tego wlanie nie lubie w blyszczykach powinny byc bezzapachowe to troche drazni ale z czasem mozna sie przyzwyczaic dlatego za to odejmuje gwiazdke.Co to plusow to zdziwilo mnie to ze nic nie jest o nim napisane ze powieksza usta a po nalozeniu blyszczyka czuje sie takie sciaganie i zeczywiscie BARDZO POWIEKSZA USTA:) daje wrazenie takiej mieniacej sie tafli,mam kolor nr 6 Używam tego produktu od:2 miesiecy Ilość zużytych opakowań:1