Floslek Żel z arniką pod oczy na sińce, obrzmienia

• 4 października 2015 o 17:04
    Marnie to widzę...
    Produkt jest o małej pojemności co jest dużym plusem przy kremach pod oczy. Wydajny, ma żelową konsystencję. Jednak nie spełnia obietnic producenta, a już na pewno nie redukuje cieni pod oczami. Może lekko zmniejsza podpuchnięcia i nawilża. Nadaje się pod makijaż. Ale i tak mizernie wypada. Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 w trakcie
  • 11 lipca 2014 o 16:56
    Całkiem okej
    Zalety: -tani -dostępność -ilość -pomaga, ale nie tak bardzo jak obiecuje producent -zmniejsza obrzęki, radzi sobie nawet po przepłakanej nocy -działa kojąco, ale nie jakoś bardzo -nawilża -szybko się wchłania -nie podrażnia -nie szczypie Wady: -nie redukuje cieni pod oczami Używam tego produktu od: Kilka miesięcy Ilość zużytych opakowań: Ciągle jedno
  • 24 czerwca 2014 o 22:14
    Chłodne nawilżenie
    Zacznę od ceny, bo to najbardziej mnie dziwi - kupiłam go za... 6zł. Nie wiem jak to możliwe, żeby tak dobry preparat był jednocześnie tak tani. Działanie - żel lekko chłodzi posmarowane miejsce, co jest bardzo odprężające i przyjemne, zwłaszcza latem :) Konsystencja jest lekka, bardzo nawilżająca. Nie powoduje podrażnień. Łatwo się go aplikuje. Opakowanie jest praktyczne i wygodne. Stosowałam go dwa razy dziennie i po jakimś czasie naprawdę widać różnicę. Nie mam dużych sińców pod oczami, nie wiem jak preparat działa w takim przypadku, u mnie się sprawdza. Używałam go głównie latem, ewentualnie na dzień jesienią/wiosną, zimą wolę coś treściwszego. Mimo to polecam, myślę, że za tą cenę warto wypróbować. Chłodzi Silnie nawilża Nie powoduje podrażnień Przy stosowaniu 2x dziennie po krótkim czasie zmniejsza cienie pod oczami Cena! Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 całe
  • 25 lutego 2014 o 15:17
    Nie polecam!
    Kupiłam go ze względu na poranną opuchliznę pod oczami. Na początku stosowałam wieczorem, mając nadzieje na poprawę wyglądu moich oczu rano. Nie widząc jakichkolwiek efektów zaczęłam stosować także rano. Niestety bardzo się zawiodłam, nie widziałam bowiem jakichkolwiek efektów, bez względu na ilość zastosowań. Dodam także, że wcześniej stosowałam inne tego typu preparaty innych marek, również tych niedrogich i widziałam mniejszą lub większą poprawę. W tym przypadku nie widziałam jakiegokolwiek działania łagodzącego opuchnięcia. Skusiłam się na ten żel przy okazji zakupów na stronie Flos lek, chcąc przetestować polską firmę. Niestety wynik testu jest negatywny. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: jedno całe opakowanie
  • 21 listopada 2013 o 20:16
    jeden wielki BUBEL
    Polowałam na wersję ze świetlikiem, a przez swoje niedopatrzenie zostałam "szczęśliwą" posiadaczką tego wspomnianego bubla. Ten żel nie robi NIC. A już na pewno ma sobie za nic obietnice producenta. Zmniejsza cienie i obrzęki? BZDURA. Jak były, tak są. Fakt, żel jest lekki, szybko się wchłania, może troszkę nawilża, ale nic więcej. Nie tego oczekiwałam. Nie polecam Używam tego produktu od: dwa miesiące Ilość zużytych opakowań: jedno