Inglot AMC, Highlighting Multicolour Powder

• 10 marca 2019 o 23:29
    Dobry
    Przeciętny subtelny codzienny produkt Dla osob ktore nie lubia mocnego efektu bedzie perfekcykny Latwo sie kruszy w podrozy Nie jestem pewna czy napewno jest warty tej ceny
    anton23
    31 maja 2017 o 13:07
    Bardzo dobry.
    Był to mój pierwszy rozświetlacz i do tej pory bardzo go lubię. Miałam nr 83, dla bladej cery idealny. Sprawdzał się zarówno u mnie jak i u mojej mamy, której rozświetlacze na ogół podkreślały zmarszczki. Ten daje tak subtelny efekt, że tego nie robił, a twarz umalowana nim wygląda świeżo i promiennie. Nie należy do najtańszych na rynku, ale wart jest tych pieniędzy bo jest bardzo wydajny. Gdybym teraz miała go kupić wybrałabym go w wersji freedom system ponieważ ten w opakowaniu ma tendencje do zbrylania się, a ten w wersji freedom jest mniejszy. Przy czym po zeskrobaniu wierzchniej warstwy rozświetlacz znowu nadaje się do użycia.
    Zalety:
    • Efekt jaki daje na skórze.
    Wady:
    • Tendencja do zbrylania się.
    • Słabej jakości plastikowe opakowanie.
  • 15 kwietnia 2016 o 8:21
    Uwielbiam
    Mam odcień 83 i jestem bladą blondynką. To mój ulubiony rozświetlacz. Pierwsze opakowanie po kilku miesiącach użytkowania rozbiło mi się o kafelki i puder się pokruszył, ale właśnie wczoraj - po roku romansowania z innymi rozświetlaczami - zakupiłam kolejne opakowanie i przypomniałam sobie, jak bardzo go uwielbiam. Po pierwsze - uwielbiam wszystkie produkty w formie kolorowych mozaiek, bo mamy tak naprawdę kilka produktów w jednym. Jak ktoś niżej wspomniał - zależnie od stopnia opalenizny czy dobranego różu jesteśmy w stanie wyczarować nim dopasowany do całości efekt. Po drugie - efekt rozświetlenia jest widoczny, ale nie sztuczny i nie nachalny. Produkt tworzy przepiękną taflę na policzku i cudownie odbija światło. Wspaniale wygląda w naturalnym oświetleniu. Słyszałam wiele komplementów, że wyglądam świeżo i promiennie, kiedy miałam go na twarzy, ale nigdy nie były to słowa typu "ale fajny rozświetlacz", dlatego uważam, że wygląda naturalnie i można go śmialo nosić w ciągu dnia. Trwałość jest okej, nie mam też zastrzeżen co do nakładania. Nie jest może super miękki i kilka razy trzeba pociągnąć po nim pędzlem, ale nie stanowi to jakiegoś większego problemu. Czasem używam ciemniejszej części jako delikatny róż i też wygląda fajnie. Opakownie jest troszkę tandetne i szybko się ściera, no ale cóż... Dużo droższe róże z Benefitu po miesiącu użytkowania wyglądają sto razy gorzej ;)
  • 15 lipca 2015 o 11:26
    Bardzo fajny, wielofunkcyjny
    Tak jak nie znoszę wszystkiego co sypkie Inglota to tu muszę przyznać że jest bardzo dobrze. Delikatny efekt, dobrze zmielone drobinki, elegancki. Bardzo fajny pomysł to ułożenie produktu w "tęczę". W zależności od tego jak jestem opalona, jaki efekt chcę uzyskać i gdzie nałożyć można wybierać konkretną "moc" koloru. To super rozwiązanie bo w jednym produkcie mamy tak naprawdę kilka. Cena w związku z tym jest uzasadniona. Jest mega wydajny. Mam odcień najjaśniejszy 83. Używam tego produktu od: koło roku Ilość zużytych opakowań: cały czas pierwsze i końca nie widać
    pitlaff
    12 lutego 2015 o 9:56
    Silnie higroskopijny, ale efekt zadowalający
    Raz na jakiś czas "odświeżam" go kartą upominkową, bo inaczej nie da się z niego korzystać. PLUSY +piękne wykończenie na skórze +możliwość uzyskania różnych odcieni +świetny do rozświetlania oka/łuku brwiowego +cena (zostały mi dwa miesiące do końca przydatności i wyrzucę ~pół opakowania) MINUSY -silnie higroskopijny -ścierające się opakowanie Używam tego produktu od: październik 2013 Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego