Zestawy do paznokci

Indigo Nails Lab Gel Polish Set Zestaw do manicure hybrydowego

• 29 lipca 2019 o 11:39
    Polecam
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Zestaw jest niesamowicie wyposażony, niestety już NIE DOSTĘPNY na rynku. W zestawie znajdowało się: 1x Lampa Led 9W + zasilacz GEL POLISH 1x Diabolos 5 ml 1x Strawberry & Champagnie 5ml 1x Magnifique 5 ml 1x Protein Base 5ml 1x Top Gloss 3D 5 ml 1x Dry Top 5 ml GEL BRUSH 1xWhite 5ml Wystarczał na długo, obecnie przydaje się w każdej profesjonalnej stylizacji. Nie trzeba dokupywać niczego dodatkowego.
    Mikmal
    19 lutego 2018 o 17:32
    Zestaw idealny....
    Zestaw zakupiłam na początku grudnia 2017 r, taki mój Mikołaj własny.... :) Zachęcona wieloma pozytywnymi opiniami użytkowniczek z youtuba, stwierdziłam muszę mieć. Zestaw zamówiłam na stronie producenta. Dodam manicure wykonuję sama w domu. Nie jestem zadnym zawodowcem, profesjonalistą, raczej czystym amatorem, samoukiem. Radzę sobie, uważam bardzo dobrze, świadczą o tym ciągłe komplementy znajomych na temat moich paznokci. Obecnie przetestowałam wszystkie gadżety i efekty zawarte w zestawie. Jestem pod ogromnym wrażeniem. Zacznę od walorów estetycznych. Zestaw zamknięty w zgrabnym pudełeczku z wizerunkiem Natalii Siwiec. Opakowanie solidnej jakości. Akcesoria na najwyższym poziomie. Trwałość Obecnie wykonałam 5 razy manicure hybrydowy tymi produktami. Trwałość bez zarzutu. Żadnych niespodzianek. Czekałam tylko do momentu kiedy będę mogła wykonać nowy manicure- czysta babska chęć zmiany, nawet bez nadzwyczajnego odrostu. :) Poszczególne produkty opiszę każdy z osobna. Cena 269 zł za komplet akcesorii startowych tak dobrej jakości uważam warto. Tym bardziej indigo tj solidna marka, ekskluzywne produkty z najwyższej półki. Jedyny minus tj wg mnie lampa, która obecnie jest w serwisie gwarancyjnym, ponieważ żaróweczki uległy spaleniu....