AA Therapy Trądzik, Tonik antybakteryjny

aga2712
    16 stycznia 2015 o 18:24
    Bardzo dobry tonik
    Tonik bardzo dobrze oczyszcza moja mieszaną skórę. Nie podrażnia, nie uczula. Używam go od wielu lat i pomimo kilku "skoków w bok" zawsze do niego wracam. Owszem nie działa jakoś szczególnie na krostki, ale to tylko tonik. Nie oczekujmy, że zdziała cuda. Ogólnie bardzo polecam do codziennej pielęgnacji skóry mieszanej. Używam tego produktu od: bardzo dawna Ilość zużytych opakowań: powyżej 10 opakowań
  • 6 października 2012 o 7:33
    Może być
    Tego toniku używałam kiedyś rano i wieczorem. Po jego użyciu czuć było takie odświeżenie i nawilżenie. Niestety, zamiast zmniejszać powstawanie nowych pryszczy on właśnie sprawiał, że się pojawiawiały nowe. Były wielkie i bolące. :( Na jakiś czas postanowiłam zaprzestać używania tego toniku lecz teraz postanowiłam go jeszcze trochę użyć, bo szkoda mi było wyrzucić 3/4 butelki, które zostały. I muszę stwierdzić, że narazie po użyciu przez 4 dni nie pojawiły się praktycznie żadne nowe syfy =^.^= Sama nie wiem co myśleć o tym toniku... Nie dla każdego może się on nadawać, ale warto przetestować. :) Używam tego produktu od: miesiąc z przerwą Ilość zużytych opakowań: 1/4 butelkki
  • 11 stycznia 2011 o 18:10
    Zawiodłam się strasznie
    Niby AA, a jednak.. Kupiłam ten tonik przez przypadek, i nie był wcale taki tani, ponad 25 zł za niego zapłaciłam. Po pierwszym użyciu ( 3 razy w ciagu dnia posmarowałam nim buzię) i wieczorem.. ogormny wysyp pryszczy, bolacych, a te co mialam zrobiły się wielkim trudno gojącym się strupem. Myślalam ze zbieg okoliczności, wiec smarowałam się dalej, gdzie syfki wcale nie chciały się zagoić ( goiły sie jak rana na kolanie, strupami, krwawiącymi) odstawiłam go, i powoli zeszły. Dalej nie wierzyłam że to ten Tonik tak zniszczył mi skóre, po miesiącu użyłam go ponownie- tym razem na samo czoło. Na drugi dzień mialam 3 nowe krosty, na czole. Tylko na czole. również rozwijające się w \'strupy" odlozylam ten tonik. O boje się nim nawet \' umyć recę" że tak powiem. Może to tylko taka reakcja mojej skóry, ale nie mam skóry alergicznej, i nigdy tak nie miałam, i nie jestem wierna jednemu produktowi, często zmieniam pianki, żele, toniki i kremy. więc przypadek? Używam tego produktu od: dwa razy uzyłam Ilość zużytych opakowań: jak wyzej.
    MissAC
    28 października 2010 o 12:24
    Średniak
    Tonik fajnie nawilża ale nie pomaga w pozbyciu się wyprysków. Fakt, że nie powstają nowe ale działa za słabo na te, które już są. Nie kupię ponownie, ponieważ liczyłam na silniejsze działanie. Używam tego produktu od:miesiąca Ilość zużytych opakowań:1
    emil_ka
    21 października 2010 o 17:02
    Bardzo dobry tonik
    Mam buzię wrażliwą, którą łatwo można wysuszyć i podrażnić.Jednak tonik sprawdził się u mnie, działa łagodząco, delikatnie nawilża- ale napewno nie wysusza, fajnie oczyszcza. Starcza na długo. Niestety moja cera baaardzo szybko się przyzwyczaja do kosmetyków i pod koniec drugiego opakowania przestał działać :( , tak jest u mnie z każdym kosmetykiem..... Podsumowując POLECAM! Używam tego produktu od:kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: 2