Kolastyna Nastolatki, Krem nawilżający o działaniu matującym

• 18 stycznia 2011 o 14:53
    to powinno być zabronione
    krem ten jest poprostu okropny .używałam go lata,lata temu . Wcześniej nie miałam trądziku,a po tym kremie wysyp pryszczy gwarantowany . Bubel wszechczasów. Używam tego produktu od: 10 lat Ilość zużytych opakowań: 2 kremy
    Finka2L
    29 stycznia 2010 o 11:59
    Nastepne badziewie
    Ten krem rowniez wygralam w jakims konkursie razem z innymi produktami z tej linii. Obietnice nawilzenia i matowania to bzdury. Czulam sie tak jakbym nic nie nalozyla na twarz, po paru uzyciach zorientowalam sie, ze zaczyna mnie zapychac (co oni tam wladowali, ze 2 kremy z tej serii mnie zapchaly?!), ze z hukiem polecial do kosza. Lepiej omijac z daleka. Używam tego produktu od:jak tylko sie pojawil na rynku Ilość zużytych opakowań:nawet nie pol, bo zaczal zapychac i wyladowal w smieciach
  • 3 kwietnia 2009 o 10:03
    można zepsuć cerę
    tak naprawdę to nie wiem co on robi, bo napewno nie matuje, jest ciężki, i zatyka pory. ale to nie jego zadanie - przynajmniej z tego co mówi producent na etykiecie, mnie tylko zaszkodził... i na szczęście wyrzuciłam go- po wczesniejszym-ok. 2 letnim kurzeniu się na półce(bo nawet zjałczeć zdążył) Używam tego produktu od:? Ilość zużytych opakowań:kilka razy pierwsze
  • 3 czerwca 2008 o 19:28
    dziwny :/
    Bardzo dziwny krem . On nie matuje doslownie tylko nie powoduje wydzielania łoju . Nie matuje bo nie ma w skladzie czegos matujacego(np krzemionki).Po uzyciu twarz jest nawilzona , nos sie jakby troche swieci , najlepszy jest pewnie pod puder Używam tego produktu od:miesiaca Ilość zużytych opakowań:nie cale jedno
    k_ota
    6 marca 2008 o 17:07
    KWC to raczej nie jest, ale...
    bardzo dobry krem:) Dlatego cieszę się że trafiłam an niego przypadkiem, a nie po wybadaniu recenzji;) Tzn, mam nadzieję, że mówię o tym samym bo ja mam w innym pudełku... + cena, niedrogi + wydajny + ładnie pachnie + bardzo dobrze nawilża + i, ważne, przed nim miałam masę pryszczyków na czole, teraz zostały jakieś dwa gdzieś z boku (trzeba przestać żreć czekoladę...) Tylko nie wiem, czy to zsługa tego, czy zasłga przestania używania tego poprzedniego;) - rzeczywiście, nie powoduje matowienia tłustych partii twarzy, mam wrażenie że tym bardziej je natłuszcza i po nocy muszę go zmywać ciepłą wodą... Używam tego produktu od: 2 miesięcy (?) Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego