Avon True Glow Nightfall EDP

• 17 września 2010 o 13:12
    Malinka w stylu Fame-fatale
    "Wypatrzyłam" na allegro ogromną promocję na True Glow i stwierdziłam, że za 20 zł grzech by było nie wypróbować. Dokładnie wertując recenzję wizażek nastawiłam się na zapach męskawy-ostry-ciężki..A tu takie zaskoczenie... Męski? A gdzieżby? Czuję szlachetną malinę w oddali gdzieś przebrzmiewa róża otulona jaśminem i drzewem truflowym. Gdzież tu męska nuta? Ciężki? -Dziewczęta chyba nigdy nie wypróbowały Armani Code Women czy YSL Opium to są dopiero ciężkie zapachy! Nightfall początkowo "uracza" nas dość interesującą kompozycją -Intensywną maliną i dziewczęcą acz nieśmiałą różą. W późniejszej fazie wita nas jaśmin a woń zapachu zmienia się w słodki koktajl malinowo-jaśminowo-orchieowo-truflowy i tak trwa do końca przez około 5-6godzin. (A przy samej skórze wyczuwam go do samej kąpieli) Perfumy są z pewnością nieco (podkreślam tylko nieco) awangardowe takie, które może nosić tylko kobieta z głową podniesioną wysoko w górę, pewna siebie i piękna niczym Fame-Fatale. Polecam Paniom, które lubią wyraziste zapachy +intensywny, słodkawy zapach, który pozostawia za sobą delikatny "ogon" +uniwersalne. Pasują zarówno na dzień jak i na wieczór +poręczna buteleczka, która idealnie pasuje do torebki +na allegro w bardzo przystępnej cenie (w katalogowej cenie nie wart tych 60 czy 70 zł) +podoba się mężczyzną +dodaje niezłego"Powera" Z tej półki cenowej produkt z pewnością wart wypróbowania. PS.Zaznaczam opcję nie, dlatego, że lubię testować nowe zapachy. Używam tego produktu od:2 tygodni Ilość zużytych opakowań:w trakcie 1
  • 13 maja 2010 o 10:31
    nie kupujcie w ciemno!
    Dałam się zwieść opisowi i nutom zapachowym, kupiłam w ciemno, czego bardzo żałuję... Pierwsze wrażenie: "CO TO JEST?!!!". Przez chwilę zwątpiłam, czy aby na pewno sobie nie ubzdurałam, że to zapach dla kobiet. ;) Potem z męskiego zrobił się łagodniejszy, wybiły się chłodne nuty jaśminowe, także dałam mu szansę. Przez krótki okres nawet mi się podobał z racji swojej "nietuzinkowości". Na dłuższą metę stosowania stał się jednak męczący dla mnie, szybko się znudził, nos zaczął wyczuwać tylko te najbardziej męskie nuty. Oddałam mojemu mężczyźnie, z żalem stwierdzam, ze na nim ładniej pachnie. (Czasem się skuszę i mu podbieram, żeby szybciej wykończyć butelkę...). Używam tego produktu od: ponad roku Ilość zużytych opakowań: 1/2
  • 8 maja 2010 o 23:18
    od czasu do czasu
    Zapach ma w sobie coś tak intrygującego, że samo powąchanie korka już mi wystarcza dla poprawy nastroju. Ładny głęboki jakby drzewny aromat- faktycznie trochę męski. Zapachu używam od czasu do czasu, ale ogólnie podoba mi się. Używam tego produktu od:2 miesięcy Ilość zużytych opakowań:1/5 butelki
    Szumii
    13 lipca 2009 o 17:23
    Przyjemny, ale nie dla mnie.
    Niby zapach na wieczór? Nawet na dyskotekę się nie nadaje. Pachnie jak mydło! Myślę, że paniom w starszym wieku spodobałby się i mogłyby go na co dzień używać. Używam tego produktu od:1 miesiąca Ilość zużytych opakowań:prawie wcale
  • 30 czerwca 2009 o 23:11
    Jak męski :/
    Wpróbowałam już wiele zapachów z AVON-u. Wiele mi się podoba, wiele nie przyciągnęło mojej uwagi na dłużej, ale ten zapach... jest po prostu najgorszy ze wszytkich!!! Pachnie jak męska woda toaletowa :( Po pierwszym użyciu odruchowo sprawdziłam czy aby ten zapach nie mieści się w dziale perfum przeznaczonych dla mężczyzn. Moje zaskoczenie było bardzo duże. Przecież ten zapach wcale nie jest kobiecy. Jest ostry, nachalny i ... po prostu męski, męski, męski! Jedynym plusem jest w miare ładna buteleczke, ale niestety nie kupuje perfum wyłącznie dla opakowania. Dlatego nie polecam, chyba, że ktos naparwde lubi zapachy podchodzące pod kategorie zapachowa przeznaczoną dla mężczyzn. Używam tego produktu od: kiedyś Ilość zużytych opakowań: troszeczke