Deborah Light Creator Lipstick (Pomadka nawilżająca)

• 14 marca 2011 o 10:37
    bardzo dobra szminka o delikatnym kolorze
    Praktycznie same zalety : - piekny acz delikatny kolor - mam "Rossetto 03" i wygląda dość mocno intensywnie , na ustach jednak tworzy piękną, delikatną powłoczkę - dobrze nawilża - dobrze odżywia - usta nie spierzchają się - ma długą trwałość - błyszczące drobinki nie są wyeksponowane na pierwszym planie - opakowanie jest wytrzymałe, napisy po długim używaniu widoczne Jak znajdę taką w Pl to na pewno zakupię ! Mały minus: - słodki zapach - jak dla mnie zbyt intensywnie waniliowy i za slodki
    Anemone
    11 maja 2010 o 19:38
    świetna
    Pierwotnie szminkę kupił mamie ojciec, ale jej nie pasują wyraźne kolory (ma wąskie usta), więc wylądowała u mnie. Naprawdę, jest godna polecenia + cudowny zapach! + nie wysusza + długo się utrzymuje (nie wytrzyma jedynie jedzenia i starcia z TŻ :D) + ma piękny kolor + brokatowe drobinki sprawiają jedynie, że usta połyskują a nie się świecą - ?? Nie zauważyłam :D Używam tego produktu od: tygodnia Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
  • 17 grudnia 2009 o 15:38
    Bardzo dobra i pielęgnuje
    Mam jaśniutki transparentny róz z drobinkami. Szmineczka tworzy na ustach elastyczną, niewyczuwalną cieniutką warstwę. Dobrze nawilża i pielęgnuje naskórek ust. Daje delikatny, półtransparentny kolor - w sam raz do pracy luib szkoły , ładnie błyszczy i faktycznie usta wyglądają na pełniejsze. Bardzo dobra jakość za niewielkie pieniądze.Wydajna. Dosyć długo utrzymuje się na ustach Używam tego produktu od:ponad rok Ilość zużytych opakowań:1
  • 5 kwietnia 2009 o 12:35
    OK
    Obecie moja szminak nr 1. ZALETY -Ładny transparentny kolor, pasujacy niemal do kazdego makijazu -Nie wysusza moich ust -Ładnie pachnie -Sliczne opakowanie - to ono zadecydowało o wyborze WADY -Denerwujace sa w niej te drobinki, mogło by ich nie być wcale -Nie utrzymuje sie długo na ustach -Miałam inne o identycznych właściwościach a sporo tańsze - polecam Essence :) Używam tego produktu od: 2 miesiecy Ilość zużytych opakowań: w trakcie1
    SiSleyS
    10 października 2008 o 15:29
    Bardzo fajna szminka!
    Szukałam jakiejś szminki która da mi efekt błyszczyka, transparentny kolor, będzie dość trwała i najważniejsze- nie będzie wysuszać mi ust! Na co dzień lubię używać pomadek ochronnych z filtrem, łatwo się nimi maluje i dobrze chronią usta. Jednak postanowiłam kupić coś co też zwróci uwagę na nie. Mam dość pełne usta więc nie lubię mocnych kolorów. Raczej jasne lub naturalne. Mam kolor nr24, różowy, nie rozjaśniający mocno ust. PLUSY: - nie muszę nakładać pod nią czegoś nawilżającego, nie wysusza ust - daje ładny efekt, lekkiego błyszczyka, z połyskiem i drobinkami które czasem trochę czuję - nie schodzi po 1h, wiadomo, że to nie jest 24h ale te 3h wytrzyma - ładne kolory - przystępna cena. MINUSY: -te drobinki czasem mnie wkurzają - opakowanie z czasem niszczy się- tzn. odkrusza się ta jasna powłoczka. Na pewno kupię jeszcze jeden kolor. Bardzo dobra szminka, w świetnej cenie. POLECAM! Używam tego produktu od: 1 roku Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1.