Shiseido Sun Protection, Liquid Foundation SPF30 PA+++ (Trwały podkład ochronny do twarzy) (stara wersja)

Onazyje
    28 lutego 2016 o 14:04
    Niestety nie
    Kupiłam ten podkład zachęcona pozytywnymi opiniami na wizażu i niestety był to błąd i najgorzej wydane w ostatnim czasie prawie 150 zł....wczesniej używałam podkładu Clarins everlasting - byłam zadowolona, ale ze lubię testować nowe produkty to chciałam dać szanse shiseido - zadowolona z zakupu postanowiłam go przetestować. Konsystencje ma bardzo wodnista i wcale tak od razu wszystkiego nie przykrywa, strasznie podkreśla suche skorki i w jakiś dziwny sposob "maze" sie na twarzy. Po chwili zastyga i robi maskę, moim zdaniem jest to ciężki podkład a własnie takich podkładów unikam. I powróciłam do zdradzonego przeze mnie podkładu z Clarins,ktory jest lekki, nie zastyga, twarz jest gładka i promienna i przede wszystkim nie tworzy maski jak shiseido! Używam tego produktu od: krócej niż miesiąc Ilość zużytych opakowań: mniej niż 1
  • 22 października 2015 o 18:46
    dno
    Przeczytałam wszystkie recencję tego podkładu. Jechałam na wakacje z myślą, że potrzebuje czegoś tak wspaniałego. Kupiłam. Co za dno. Wysusza skórę. Twarz wygdląda na zmęczona. Bardzo podkreśla skróki, ktory na 1 rzut oka nie ma w ogóle. A co najgorsze marze sie po twarzy jak g....; Nie zasycha i nie wytrzymuje nawet chwili na słońcu. Mogłam go ścierać dłonią z twarzy. Po prostu spływał. Rzecz polega na tym, że jest to nowa wersja tego podkładu Kiedyś SUN protection a teraz UV protection. Nie polecam. Używam tego produktu od: dwóch lat Ilość zużytych opakowań: 1 duże
    zuffaul
    8 września 2015 o 12:19
    Dotychczas najlepszy
    Używałam wieeelu podkładów z tyj wyższej półki i nie zamieniłabym tego na żaden. Nie mam mu nic do zarzucenia. Jest bardzo ładnie opakowany, dobrze kryje i matuje nie obciążając mojej skóry, która jest bardzo wrażliwa na takie obciążenia. Sprawdza się w upałach >30 stopni. Niestety nie lubi się z moim pudrem z MAC\'a. PLUSY: -trwałość -dobre krycie -skóra oddycha -wysoki filtr -nawilża -nie daje efektu maski MINUSY: -delikatnie błyszczy mi się broda. Używam tego produktu od: 1 miesiąc Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
    AnaRita
    19 lipca 2015 o 14:27
    Warty swojej ceny!
    Kupilam oczywiście po przeczytaniu komentarzy!;) Jestem bardzo zadowolona. Mega trwaly. Po calonocnej imprezie rano dalej mialam prawie idealny makijaz. Polecam jeszcze utrwalic go utrwalaczem do makijazu THEATRIC PROFESSIONAL z aloesem. ;) Używam tego produktu od: Krócej niż miesiąc Ilość zużytych opakowań: 1
  • 11 maja 2015 o 13:05
    SUN tak, UV nie nie i jeszcze raz nie!
    Bardzo fajny podkład... Był.... Kolejny kosmetyk który wrzucam do listy jak skopać naprawdę dobry produkt! Sun a UV to dwa różne podkłady. Jedna drobna różnica na etykiecie a wyszły zupełnie inne produkty. Sun mimo bardzo ograniczonej kolorystyki (mi udało się dobrać idealnie) spisywał się świetnie, wysoki filtr, do tego wodoodporny, na twarzy wytrzymywał cały dzień i cera wyglądała super nieskazitelnie, nawet znienawidzone przeze mnie pory były mniej widoczne. Wszystko było w nim na plus, choć zarówno cena jak i opakowanie dosyć niepozorne nie zachęcało. Produkt wystarczał mi spokojnie na pół roku jak nie dłużej. Fajnie było ale się skończyło... Zamówiłam na portalu aukcyjnym kolejną buteleczkę, niby ten sam nr i nazwa ale kolor... po otwarciu mnie tknęło, że coś jest nie tak a po nałożeniu na twarz... wyglądałam jakbym wysmarowała się tanim samoopalaczem do tego skórki powyłaziły tam gdzie w ogóle ich nie było. Zaczęłam drążyć i okazało się, że to już nie Shiseido Sun tylko Shiseido UV. I mimo większego wyboru kolorów (ale tylko dla bladolicych albo mulatek) jest to zupełnie inny produkt. Z tego co wiem SUN został wycofany z produkcji, na zdjęciu jest UV i tego produktu dotyczy moja ocena. Używam tego produktu od: 2 lat Ilość zużytych opakowań: 3 szt.