Wella Professionals High Hair, Crystal Styler Strong Control (Lotion do stylizacji włosów) (nowa wersja)

• 14 marca 2011 o 21:01
    dla mnie bomba
    bardzo łatwo rozczesuje się po nim włosy, włosy nie są sklejone ale delikatnie utrwalona jest fryzura, bardzo przydatny kiedy czeszemy się na okrągłą szczotkę. szkoda tylko że juz niedługo nie bedzie można go nigdzie kupić, bo wella znowu zmieniła swój asortyment na szczęście znalazłam zapas w sklepie marketurody,pl Używam tego produktu od: 1,5 roku Ilość zużytych opakowań: 3
    tamitka
    16 lutego 2010 o 10:51
    Niezbyt...
    Hmmm no ja nie wiem dla mnie fatalny. Wlosy sie nie trzymaja wogole. Troche sie nawilzaja i tyle. Ja uwielbiam High hair rubber ball. niestety w Polsce nie moge go juz kupic, w niemczech czasem ale zadko. Nie tylko sie wydajny bo starcza na min 6miesiecy, a potrzebuje go codziennie ale rowzniez nawilza wlosy i podtrzymuje naturalny wyglad lokow. Ja mam lekko krecone wlosy i jedyne co chce to podtrzymac skret ale zeby nie bylo chamskich lokow. Tylko ten produkt mi to zapewnia Od roku poszukuje podobnego kosmetyku i nie ma:( ehh http://www.wella-professionals.de/friseur/produkte/styling/high_hair/produkte/ultra_strong_control/rubber_ball.php Używam tego produktu od:miesiaca Ilość zużytych opakowań:1
  • 5 grudnia 2008 o 22:17
    Dobry !
    Kosmetyk naprawdę dobry! No cóż...Firma mówi sama za siebie ;) Jak dla mnie i na mmoje częste suszenie włosów jest super! Jednak ze względu na cenę przestawiłam się na równie dobry Avonowski spray termoochronyy ;) Ten jest jednak ciut lepszy! Włosy są niezniszczone i nie wyglądają jak siano. A to najważniejsze! Używam tego produktu od:dwóch lta Ilość zużytych opakowań:1
  • 5 grudnia 2008 o 21:19
    Bardzo dobry!
    Ja wyczaiłam ten lotion w salonie fryzjerskim. Byłam zachwycona swoimi włosami po wymodelowaniu, a jedynie czego używano to właśnie tego sprayu. Zużyłam już dwa opakowania i jestem wciąż wierna temu lotionowi. Mam cienkie włosy, które szybko się przetłuszczały i puszyły. Teraz mam pełną fryzurę ale włosy są ładnie wygładzone, nie puszą się, są lekkie, nie przetłuszczają się tak szybko jak wcześniej. Nie są wysuszone, a nawilżone, pełne życia i pięknie pachną. Poza tym spray jest bardzo wydajny i starcza na długo, wystarczy kilka razy skropić włosy tuż po osuszeniu ręcznikiem i wymodelować. Lotion nie może zastępować lakieru do włosów, nie jest mocny, nie skleja włosów, lecz utrwala fryzurkę i zapobiega "puszeniu się", choć włosy nie tracą przy tym objętości. Używam tego produktu od: 2 lata Ilość zużytych opakowań: 2 opakowania - w trakcie 3
  • 19 października 2008 o 15:56
    push up:)
    Jedyne z czym się nie zgodzę, to strong. Jest to delikatny lotion do włosów, dający baaardzo naturalny efekt (żadnego sklejenia), unoszący włosy i nadający in niesamowity blask!!! o zapachu już nie wspomnę:D Kupiłam za namową fryzjerki, lioton pozwala moim długim oklapniętym włosom zaznać trochę życia:P Nie niszczy i nie przesusza włosów jak to robią lakiery, dzięki niemu wyrzuciłam z domu wszystkie pianki i lakiery i już nie chcę ich znać. Ten jest bardzo delikatny dla włosów, nie niszczy ich. Jeśli chcemy ułożyć fantazyjną fryzurę-tutaj lotion nie pomoże. Za to doskonale się sprawdza do codziennego układania włosów, nadawania im blasku i objętości. Polecam, bardzo wydajny i przyjemny w użyciu kosmetyk, a zapach uzależnia:D Używam tego produktu od: 2 m-ce Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1