Sabon Body Oil Oliwka w sprayu do ciała

• 14 maja 2011 o 18:08
    Cudo, szał i rewelacja!
    Jestem zakochana w tej oliwce do ciała, jak we wszystkich kosmetykach Sabon. Mam piżmową oraz paczuli-lawenda-wanilia. jestem z obu bardzo zadowolona. Doskonała konsystencja, przepiękne zapachy, które zostają na skórze na cały dzień, pachnie też pomieszczenie, w którym oliwki użyłam. Problemem może być tylko cena, ale kosmetyk jest jej wart. Używam tego produktu od: niepamiętnych czasów Ilość zużytych opakowań: straciłam rachubę ;)
    eppona
    1 lipca 2010 o 16:21
    Fenomen
    Często otrzymuję kosmetyki Sabon w prezencie i muszę przyznać,że to moje ulubione podarunki w święta. Moja skłonna do alergii skóra toleruję wszystkie zapachy oliwki Sabona, wyrafinowany flakonik i dobry jakościowo atomizer sprawiają,że codzienna aplikacja produktu jest przyjemnością. Oliwka jest bardzo ekonomiczna starcza na ponad pół roku. Jak wiadomo zapach to bardzo indywidualne odczucie, ale w kosmetykach sabonowych zawsze można liczyć na siłę natury i zapachy, który nie są wytwarzane całkowicie w laboratorium. Subtelnie nawilża, miło pachnie polecam na lato. Używam tego produktu od: od 2 lat Ilość zużytych opakowań:5
  • 26 stycznia 2010 o 20:49
    rewelacja
    Dla mnie rewelacja !!! Używałam oliwki waniliowej. Zapach utrzymuje się cały dzień. Po żadnym balsamie, mleczku nie miałam tak delikatnej i dobrze nawilżonej skóry. Wchłanie się szybko i jest bardzo naturalna, to tylko i wyłacznie olej migdałowy z zapachem. A dla mnie to bardzo ważne, żeby nie było konserwantów i innych ulepszaczy. Używam tego produktu od: 2 lat Ilość zużytych opakowań: 3
    dvlcis
    2 stycznia 2009 o 23:55
    zapachowy czy pielegnacyjny?
    Kosmetyki sabon kupuje dla zapachu, ale osoby czytajace moja recenzje pewnie oczekuja czegos wiecej, niz zachwytow nad aromatem. Powiem tak - olejek to nie jest wymarzony kosmetyk do pielegnacji ciala. Uzywany na sucho czy na mokro bardziej tlusci niz pielegnuje. Ja lubie tluscic sie tym olejkiem bo pieknie pachnie, moje perfumy sa z reguly na bazie paczuli wiec nie kloci sie z nimi. Ale czy nawilza? Niezbyt. Czy wygladza? Nie bardzo. A czy ma to robic? Mi nie. Wiec w subiektywnej ocenie dalabym 4*. Poniewaz jestem juz stara, powinnam byc rozsadna, wiec z rozsadku daje trzy. Zeby nie bylo ze sie ekscytuje. Nadmiernie. Używam tego produktu od: pol roku Ilość zużytych opakowań:1
    Nobuko
    30 marca 2008 o 17:41
    Zapach wyjątkowy...
    Zapach trzyma się blisko skóry,jest długotrwały,pachnie jak całkiem niezłe perfumy... Mimo małej pojemości oliwka jest wydajna...minusem jest wysoka cena.Plus za duży wybór zapachów-ja osopiście polecam opcje-paczula-lawenda-vanillia Właściwości pielęgnacyjna ciut lepiej niż średnie. Piękne pudełki Używam tego produktu od:2 tygodni(?) Ilość zużytych opakowań:w trakcie I