Wella Professionals High Hair, Gloss Serum (Serum nabłyszczające w sprayu)

• 10 grudnia 2009 o 17:09
    Niesamowity efekt
    Serum Welli miałam już kilkakrotnie na przestrzeni ubiegłych lat, i przypomniałam sobie o nim podczas ostatniej wizyty w salonie fryzjerskim. Jest cudowne, zwłaszcza gdy potrafi się z niego korzystać :) Daje niesamowity efekt w postaci nabłyszczonych (nie - przetłuszczonych )włosów. Pachnie bardzo ładnie, ale nie nachalnie. Pojemność buteleczki jest mała, ale wydajna. Mam porównanie z innymi nabłyszczaczami, ale to odpowiada mi najbardziej. Używam tego produktu od: kilku lat Ilość zużytych opakowań: nie pamiętam dokładnie
  • 30 sierpnia 2009 o 15:48
    srednioooo
    dzieki Bogu dostalam go w prezencie bo nie jest wart swojej ceny uzywalam przedtem innego nablyszczacza welli w sprayu (srebrne opakowanie jak przy dezodorancie) i byl o niebo lepszy i tanszy. wady: - MALO NABLYSZCZA - czyli w ogole mijamy sie z celem - sppryskuje nierownomiernie robiac mokra plame w najbardziej spryskanym miejscu - niewielka wydajnosc za paranoidalna cene zalety- chyba tylko ladne, zgrabne opakowanie Używam tego produktu od: 2 tygodni Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
  • 13 czerwca 2009 o 13:45
    Zero efektu
    Serum nie nabłyszcza włosów, nawet minimalnie.Odnosze wrazenie ze moje matowi, podkreśla to ze mam suche włosy. Nie spełnia podstawowego zadania. Drogi o malutkiej pojemnosci. Delikatnie prostuje włosy i utrzymuje je w ryzach (nie placzą sie). Na plus: rozplacz - świetny, daje delikatną mgiełkę, która nie osiada w jednym miejscu.Ładny zapach. Nie obciaza włosów. Używam tego produktu od:miesciąc Ilość zużytych opakowań:męczę 1
  • 19 maja 2009 o 17:31
    średni
    Rzeczywiście nabłyszcza, choc bardzo delikatnie. Na plus: włosy stają się miękkie, gładkie, nie tłuste. Bardzo wygodna aplikacja - spray rozpyla się na delikatną mgiełkę. Opakowanie - niestety brzydactwo straszne, ale wygodne... Odejmuję gwiazdki, bo: mało wydajny, bardzo wysuszył mi włosy, elektryzują się niemiłosiernie i zupełnie nie ochronił przed mocnym słońcem. Spodziewałam się bardziej spektakularnego, "lustrzanego" nabłyszczenia. (mam włosy jasny blond, może u brunetek efekt jest bardziej widoczny). Zaznaczyłam, że nie kupię, czaję się na serum nabłyszczające Loreal - Lumino Contrast... Używam tego produktu od: kilka miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1-go
    pumas
    17 maja 2009 o 0:05
    rewelacja-blysk jak z reklamy!
    Doskonaly. Nie obciaza wlosow, pieknie je nablyszcza!! uzywam go na zmiane z innymi nablyszczaczami, jesli nie mam go pod reka. Ale nie wyobrazam sobie go w ogole nie posiadac, bo naprawde nadaje fryzurze ten lsniacy look, o jakim marzy chyba kazda kobieta. Używam tego produktu od: 2007 Ilość zużytych opakowań: 4