Tigi Catwalk, Sexed - Up Body Building Conditioner (Odżywka zwiększająca objętość włosów)

Anna A
    17 września 2010 o 11:22
    puszyste włosy
    Odżywka wraz z szamponem jest bardzo dobra. Włosy są mocniejsze, puszyste, objętość jest większa. Włosy po niej nie sklejają się, w dotyku są delikatne. Przez cały dzień są świeże. Godna polecenia, ale większy efekt jest gdy używa się wraz z szamponem:):) Używam tego produktu od:sierpień Ilość zużytych opakowań: 1
  • 3 maja 2010 o 15:47
    Porządny nawilżacz
    Przede wszystkim jest to odżywka, która rewelacyjnie nawilża włosy. Włosy są pełne połysku, miękkie, puszyste, gładkie. Objętość jesteśmy w stanie uzyskać jedynie porządnie susząc włoski, pozostawiając je do samodzielnego wyschnięcia pozostaną przyklapnięte... Jednak objętość pozostaje z nami jedynie na kilka godzin, na imprezie jest to niemały problem :) Mimo, że staram się nie nakładać jej dużo, szczególnie unikając skórę głowy, to włosy przetłuszczają się bardzo szybko, na drugi dzień są już nieświeże. Odżywka pięknie, owocowo pachnie, jakby Skittlesami :D Bardzo wydajna, do dziś zużyłam 1/2 opakowania, przy stosowaniu 1-2 razy w tygodniu, ponadto raz w tygodniu nakładam na włosy większą ilość i pozostawiam na kilkanaście minut do wchłonięcia. Używam tego produktu od: styczeń 2010 Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
    Olaola
    4 kwietnia 2008 o 17:35
    Świetna
    Odżywka jest moim zdaniem bardzo, bardzo dobra. Mam cienkie i bardzo długie włosy, które po jej użyciu nie są obciążone, za to zyskują objętość i sprężystość. Ostatnio byłam zaniepokojona, bo włosy wydawały mi się bardzo suche, teraz tego problemu nie ma; odżywka ta dobrze więc nawilża. Łatwo się rozprowadza i łatwo spłukuje, nadaje włosom piękny połysk, tak jak wspomniałam nie obciąża ich, nie powoduje szybszego przetłuszczania (wręcz przeciwnie - po innych odżywkach następnego dnia po umyciu moje włosy często były już nieświeże; w tym przypadku są sypkie i miłe w dotyku, ładnie, świeżo wyglądają). Bez problemu można wydobyć ją z opakowania, jest też wydajna. Na pewno kupię ją ponownie :ehem:. Polecam! Używam tego produktu od: 3 miesięcy. Ilość zużytych opakowań: nie skończyłam jeszcze pierwszego.