Bielenda Dieta Śródziemnomorska Czarna Oliwka, Oliwkowe masło do ciała

iziu84
    4 grudnia 2014 o 21:21
    super masełko
    Kosmetyk posiada same plusy: -cudownie pachnie -świetnie nawilża -wygładza skórę -dobrze się wchłania -jest wydajne -łatwo dostepne -niska cena Mam kilku stałych ulubieńców wśród balsamów i maseł do ciała i to zdecydowanie jeden z nich. Używam tego produktu od: 3 lata Ilość zużytych opakowań: niezliczona ilość
  • 17 kwietnia 2014 o 22:54
    Absolutnie niezawodny!
    Mam skórę suchą, okresowo bardzo suchą, atopową i alergiczną, na którą nie działają żadne (nawet bardzo drogie) kosmetyki, dermokosmetyki i maści apteczne. Odkąd odkryłam to masło, moje problemy skórne znacznie się zmniejszyły. Plusy: +cena (niejeden balsam za 100 zł nie dorasta mu do pięt) + nie uczula +łagodzi podrażnienia + nawet nakładany na podrażnioną skórę nie piecze, a łagodzi właśnie + głęboko natłuszcza i nawilża + nawet następnego dnia po kąpieli wciąż czuć balsam na skórze (nie jest ona taka sucha) + dobrze się wchłania mimo bogatej i gęstej konsystencji Jedyne dwa małe minusiki: - może zostawiać przez chwilę na skórze tłustą warstewkę - dla mnie osobiście ma zbyt intensywny zapach, ale może zwyczajnie mi się już znudził, bo masło stosuję od wielu lat Używam tego produktu od: 4-5 lat Ilość zużytych opakowań: około 6-7
  • 29 marca 2013 o 22:38
    super
    Używam masła od ok.2 tyg i moja skóra na prawdęsię poprawiła . Masło szybko sie wchłania , na długooo nawilża skórę i ślicznie pachnie. Mam bardzo suchą skóre zwłaszcza na łydkach i to masło jako jedyne sobie z nią poradziło , a w dodatku kupiłam je za 8 zł Używam tego produktu od: 2 tyg Ilość zużytych opakowań: w trakcie
    nettta
    28 marca 2013 o 21:39
    Przeciętniak
    Mam dość suchą skórę i regularnie testuję różne kosmetyki nawilżające, jednak z tym nie polubiłam się za bardzo. Masło kupiłam przypadkiem w jakiejś bardzo dużej promocji więc przynajmniej nie żałuję wyrzuconych 16 zł, bo chyba tyle kosztuje w cenie regularnej. Masło zamknięte zostało w niezbyt atrakcyjnym plastikowym opakowaniu, wszelkie informacje na temat składu i działania zawarte na papierowej "otoczce", którą wyrzucamy w chwili otwarcia słoiczka. Konsystencja jest gęsta, faktycznie maślana, zapach całkiem przyjemny. Masło jest dość wydajne, w moim odczuciu aż za bardzo bo nie mogę go zmęczyć. Nawilża przeciętnie, wchłania się powoli zostawiając tłustą warstewkę na skórze, zapach zostaje na ubraniach czy pościeli ale po zastosowaniu wieczorem - rano na skórze jest niewyczuwalny (nawilżenie zresztą za bardzo też). Raczej nie kupię ponownie, ale liczę że następne w kolejce masło tej firmy (Bawełna) nadrobi braki tegoż. Używam tego produktu od: 2 miesiące Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
    Wewo
    27 lutego 2013 o 22:54
    słabiutkie
    Używałam tego produktu rok temu jesienią. Mam skórę bardzo suchą i potrzebowałam porządnego nawilżenia. Masło ma dobrą, przyjazną konsystencję i przyjemny zapach. Opakowanie jest w miarę estetyczne i pozwala łatwo wydobyć produkt. Niestety masło bardzo słabo nawilża, pokrywa skórę tłustawą warstwą, która ani nie nawilża, ani nie natłuszcza, ani nie chce się wchłonąć.... Miałam wrażenie, że jestem brudna i nie czułam mimo wszystko nawilżenia ani natłuszczenia. Wydaje mi się, że nawet lekko przesuszyło mi skórę.... Nie polecam i nie kupię już. Plus za cenę i zapach. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: jeden słoik