Clarena Hydro Oxy Line, Hydro Oxy Cream Krem nawilżająco-dotleniający do skóry suchej

• 12 lutego 2014 o 16:13
    Dobry ale z duzym minusem
    Mam cere mieszana w strone suchej ( zapychajaca pory): - nie zapycha pory o tak! kremy inne jak np. nivea juz po 1 aplikacji robily wysyp pryszczy a tu nic - 200 ml za 89 zl to dosc tani jak na taka duza butle - mozna kupic na allegro 30 ml za 15 zl i sprobowac - ladnie goi skore z podraznien, zmniejsza zaczerwienienia a moja skora wyglada zdrowiej - mozna ten krem nakladac ile sie go chce i tak skora "wypija go" - czasami nadaje sie pod makijaz czasami nie! hm,, nie wiem od czego to zalezy Duzym minusem jest ze slabo nawilza, cos tam nawilzy ale nie az tyle jak potrzebuje skora. Mysle że ze serum nawilzajacym da lepszy efekt nawilzenia niz ten sam krem. Mysle ze sa kremy lepsze od tego ale boje sie znowu tak ekperymentowac wiedzac ze ten krem nie zapycha. Jeszcze jednym minusem nie ma filtra, ale wkoncu mozna nalozyc osobno :) Używam tego produktu od: od kilku miesiecy Ilość zużytych opakowań: 3 male
  • 20 listopada 2011 o 19:06
    Bardzo dobry
    Krem ma lekką konsystencję, dobrze się rozprowadza i wchłania. Stanowi też dobrą bazę pod makijaż w przeciwieństwie do kremu do cery naczynkowej, po nałożeniu którego trzeba odczekać, żeby się nie "mazał". Dobrze nawilża, a przy jednoczesnym stosowaniu peelingu i maski (raz w tygodniu) zauważyłam znaczną poprawę cery (wcześniej regularnie pojawiały mi się wypryski na brodzie). Minus stanowi dla mnie cena.
  • 30 marca 2011 o 23:54
    Chyba nie jesteśmy sobie przeznaczeni.
    Krem ma fajny skład i rzeczywiście dobrze nawilża- ale powiedzmy sobie wprost- to go niczym nie wyróżnia. Producent pisze, że krem "stanowi doskonałą bazę pod makijaż" i z tym się niestety nie zgodzę, bo twarz po nim świeci mi się strasznie. Tak było jeszcze kiedy miałam cerę mieszaną, a teraz chyba nabawiłam się łojotoku, więc ten "holyłudzki błysk" jest niezależny od rodzaju cery- aczkolwiek podejrzewam, że u posiadaczek cer suchych może być efektem pożądanym. Stosuję go więc na noc, ale nie w tym celu go kupiłam. Zużyję go na pewno, bo szkoda mi się go pozbywać, dość dobrze nawilża, wygładza i łagodzi podrażnienia, ale po skończeniu tego opakowania raczej się z nim pożegnam na zawsze, bo dla mnie jest zbyt tłusty. Dodatkowo na plus: higieniczne opakowanie, delikatny zapach i śmietankowa konsystencja. Używam tego produktu od: ok. pół roku Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1- 200ml
  • 28 stycznia 2011 o 11:09
    raczej przeciętny
    Zanim kupiłam ten krem, myślałam, że z racji swoich mega nawilżających właściwości będzie on lekki (zresztą tan napisane jest w opisie). Tymczasem lekki on wcale nie jest, jego konsystencję nazwałabym pół-tłustą. Druga rzecz, która mi przeszkadza to zapach, krem jest bardzo naperfumowany i ten zapach jest wręcz nachalny. Same właściwości nawilżające na pewno nie są niezwykłe, powiedziałabym raczej, że dużo tańsze kremy nawilżające mają podobne działanie. Do pełnego obrazu dodam jeszcze, że mam cerę mieszaną, z tendencją do przesuszania się na policzkach. Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
    zazwi27
    6 września 2010 o 15:47
    Super!!!!
    mimo ze jestem posiadaczka cery mieszanej nadwrazliwej, potrzebowalam kremiku ktory nawilzy mi policzki, jestem zadowolona, pomimo tego ze moja strefa T troche sie swiecila po tym kremiku, policzki mialam mieciutkie, po widocznym podraznieniu nie ma sladu, milutko pachnie, dobrze sie wchlania ogolnie oki, tylko cena,jedyny minus to cena troche za drogi jak dla mnie Używam tego produktu od:kilku miesiecy Ilość zużytych opakowań:1