Gosh On Stage, Cool Lip Jam (Błyszczyk w tubce)

• 4 grudnia 2012 o 18:35
    Klej
    Miałam numery 101, 102 i 103, z trudem je wymęczyłam. Wszystkie plusy wydają się nic nieznaczące przy jednej, podstawowej wadzie tego produktu - klei się do niego wszystko. Przy lekkim podmuchu wiatru, moje włosy, które przeważnie noszę rozpuszczone, przyklejały się do ust, co było tak uciążliwe, że szału można było dostać. ;) Utrzymuje się krótko, ok. 2 godzin, niestety nie schodzi równomiernie z ust. Pachnie ładnie a i kolory są niezłe, szczególnie 103, ale na ustach prezentują się nieco... sztucznie. Plusy: +zapach +wydajność +efekt \'\'mokrych\'\' ust +/- nieco nawilża usta Minusy: -konsystencja -nietrwały -trudno go zmyć Używam tego produktu od: 4 miesięcy Ilość zużytych opakowań: trzy
    Mijanou
    5 września 2012 o 23:45
    Elegancki i subtelny
    Jestem posiadaczką dość oryginalnego koloru 105. Zobaczyłam go na ustach koleżanki i zachwyciłam się. A potem zdziwiłam, gdy zobaczyłam kolor w tubce- ciemnomalinowy. Jednak na ustach wyglada naprawdę ładnie, niczym naturalna czerwień ust i to bez sztuczności. Optycznie powiększa usta, nie posiada agresywnych krzykliwych drobinek brokatu. Na wargach raczej przypomina glazurę lub spokojną taflę jeziora.Nieco gęsty ale rozkłada się naprawdę ślicznie. Dość trwały, wytrzymuje do trzech godzin. Odjęłam gwiazdkę za nieporęczne opakowanie. Nie ma problemu z wydobyciem odpowiedniej porcji gdy tubka stoi pionowo. Jednak gdy nosimy błyszczyk w kosmetyczce/torebce ( no a kto nie nosi?^^) i zużyjemy ponad połowę zawartości wtedy trudno jest go \\\'wycisnąć\\\' a gdy nacisniemy opakowanie za mocno wydobywamy przesadną ilość produktu. Błyszczyk jest wydajny i wystarczy delikatnie musnąć nim usta by uzyskać pożądany efekt. Zapach jest delikatny i nie drażni. Mnie natomiast drażni, że Gosh chyba przestał produkować On Stage ( w sumie to nie widziałam dawno mojego koloru 105) na rzecz zupełnie nietrafionego paskudnego mazidła zwanego Light and Shine. O którym złosliwie, acz zasłużenie rozpisałam się w adekwatnej recenzji^^
  • 6 lipca 2012 o 4:23
    KWC gdyby...
    no właśnie. Jeden z lepszych błyszczyków jakie miałam, śliczny kolor, mam odcień nr 107, bardzo jaśniutki róż, perłowy. Niesamowity połysk, efekt tafli wody, świetnie uwydatnia usta, trwały, pięknie pachnie gumą balonową i całkiem nieźle smakuje ;) Wszystko ładnie pięknie, gdyby nie był tak strasznie klejący, za każdym razem gdy go mam na ustach, czuję się jakbym nałożyła na nie klej... Dlatego używam go sporadycznie, bardziej w celu "wykończenia", by się po prostu nie zmarnował. W żadnym wypadku nie nadaje się do całowania :D Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 1 marca 2012 o 21:00
    uwielbiam...
    Bardzo lubię te błyszczyki. Raz nawet udało mi się nabyć po zaskakująco niskiej cenie, bo zaczynali je wycofywać,a szkoda bo widzę same plusy: Są bardzo gęste dobrze smakują pielęgnują usta trzymają się dosyć długo na nich Jestem z nich bardzo zadowolona Używam tego produktu od: 4 miesięcy Ilość zużytych opakowań: pierwsze
  • 15 października 2011 o 11:14
    sredniak
    Mialam dwa kolorki,wpierw kupilam jeden blyszczyk a pozniej drugi,bo myslalam,ze moze trafilam na stary...Blyszczyki sa POTWORNIE geste,strasznie kleja usta.Pierwszy w zyciu blyszczyk,ktory mnie doslownie denerwowal.Nie dalo sie ich uzywac.Po paru aplikacjach oddalam kolezance.Ona byla zachwycona i do tej pory je kupuje. Plusy: duzo pojemnosc i cena ladne kolory trawlosc tez w pozadku Minusy: tak gesty,ze ja nie dalam rady go uzywac Używam tego produktu od: mialam dwa lata temu Ilość zużytych opakowań: dwa,ktore oddalam