Estee Lauder Disappear Smoothing Creme Concealer Korektor w kremie

• 23 kwietnia 2012 o 3:06
    bardzo dobry
    Podpisuję się pod poniższą recenzją- jest to świetny produkt, który dobrze kryje nie tylko cienie pod oczami, ale również lekkie przebarwienia, oraz zaczerwienienia wokół nosa. Przy tym fantastycznie wtapia się w skórę ( jest mnie wodnisty niż inne znane mi korektory), nie roluje się i nie spływa. Szczególnie sprawdza się nałożony na mocno nafiltrowaną twarz. Ja mam bardzo jasną cerę i odcień light (02) najbardziej mi pasuje. Pojemność jest ogromna- ja mam swoja tubeczkę od około roku ( uzywam na zmianę z korektorami MACa) i jeszcze trochę zostało. Szczerze polecam, szczególnie wrażliwcom,choć nie wiem czy jest dostępny w Polsce- ja swój kupiłam za granicą. Używam tego produktu od: około roku Ilość zużytych opakowań: wciąż w trakcie pierwszego
    m4lena
    15 lutego 2011 o 10:37
    super
    Poki nie sprobowalam tego korektora nie bylam ich zbytnia fanka, wystarczal mi rozswietlacz pod oczy i podklad. Wiekszosc korektorow, ktore probowalam po paru godzinach nieestetycznie zasychala lub "walkowala" sie, moim zdaniem podkreslalo to wszelkie niedoskonalosci bardziej niz je maskowalo. Skusilam sie na zakup tego korektora po przeczytaniu wielu pochlebnych recenzji i jestem zachwycona. Uzywam go pod oczy i na wszelkie niedoskonalosci, czasami wystarcza mi korektor i puder bez koniecznosci nakladania podkladu. Mam odcien light i jest dla mnie idealnie dopasowany. Korektor pieknie wtapia sie w skore, latwo rozciera i doskonale maskuje zarowno cienie jak i rozne zaczerwienienia. Nie uczulil mnie a jest to czeste w moim przypadku przy stosowaniu produktow w okolicy oczu. Wydaje sie,ze bedzie bardzo wydajny, wystarczy minimalna ilosc a pojemnosc tubki w porownaniu innych korektorow, nawet EL, jest imponujaca. Podsumowujac moge szczerze polecic :) Używam tego produktu od: pare tygodni Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 13 listopada 2010 o 20:10
    2 w 1
    Zakupilam ten kosmetyk w celu maskowania jakichs malych plamek itp takze pod oczy, choc w sumie cienie nie sa moim problemem. Mam odcien 02 i zastanawiam sie, czy aby nie odrobinke za jasny...Jednak w sumie jestem zadowolona, gdyz jest wielofunkcyjny...sluzy mi za baze pod cienie oraz jako rozjasniacz pod oczy...ponadto jako rozswietlacz w okolice skrzydelek nosa czy zaglebienie nad warga...Poczatkowo planowalam kupienie 2 roznych kosmetykow a teraz widze, ze nie ma powodu bo ten sie swietnie sprawdza! Do tego jest lekki i mega wydajny, malutka kropla starcza mi na cala twarz- tzn te meijsca, ktore mam zamiar pokryc korektorem...Do minusow zalicze cene, jednak dosc wysoka, a ponadto lekkie podkreslenei zmarszcek choc nakladam minimalne ilosci, i wysuszenie cery, przy zbyt czestym uzywaniu...mimo to polecam, moja kolezanka wizazystka, bardzo go sobie zachwalala, a na pewno ma wieksze doswiadczenie ode mnie! Używam tego produktu od: 2 mies Ilość zużytych opakowań: nawet nie 1/3 opakowania
    ashana
    28 sierpnia 2010 o 0:05
    Idealnie kryjący
    Fajny korektor, idealnie kryje(na chwilę obecną nie ma sobie równych)! Bez problemu radzi sobie zarówno z drobnymi niedoskonałościami, jak i czerwonym noskiem w zimie. Utrzymuje się bardzo długo, dodatkowo super wydajny dlatego wart jest swojej ceny. Jedyny minus to problem z doborem odcienia - w moim przypadku 02 zdecydowanie za jasny, 03 za ciemny. Używam tego produktu od: 2 lat Ilość zużytych opakowań:
  • 30 marca 2010 o 12:20
    moje kwc
    Korektor idealny na wszystko co sie chce zatuszowac:) idealny na cienie, niedoskonalosci, naczynka.:) swietnie wtapia sie w skore, ma kremowa konsystencje, jest w tubce. To najlepszy korektor jaki kiedykolwiek uzywalam:) Używam tego produktu od:2lata Ilość zużytych opakowań:3opakowania