Avon Tahitian Holiday, Exotic Body Mist (Egzotyczna mgiełka do ciała)

• 8 lutego 2012 o 21:27
    Fajny :)
    Kupiłam go w Avonie w wakacje. Po powąchaniu wydał się ok, taki miły, letni zapach. Idealny na upały, by spryskać nim włosy i ciało. Nie zauważyłam, by pozostawiał jakieś plamy na ubraniach. Jak dla mnie zapach super :). Po zużyciu dolałam do buteleczki wody, żeby wykorzystać tę odrobinkę, która została w opakowaniu ;). Polecam! Używam tego produktu od: ponad rok temu Ilość zużytych opakowań: zużyłam jedno całe
  • 6 kwietnia 2011 o 21:57
    Nie była to miłośćod pierwszego wejrzenia
    Kiedy go kupiłam, a było to już jakiś czas temu, rozczarowałam się nim. Był dla mnie za ciężki, "duszny". Ale niedawno zaczęłam ponownie używać tej mgiełki i jestem bardzo zadowolona. Pachnie ślicznie (ja czuje głównie kokosa), egzotycznie. Co ważne, nie wysusza skóry, jest nawet lekko tłusty. Dość długo czuć zapach po zroszeniu się. Wakacyjny, ciepły, śliczny Używam tego produktu od: kilku lat Ilość zużytych opakowań: 1
    blanca_
    5 maja 2010 o 19:42
    pozytywnie
    Świetny zapach, zakochałam się w nim od pierwszego powąchania aż mi szkoda było go zbyt intensywnie używać no i się przeterminował:( Trzeba uważać bo zostawia tłuste plamy na ubraniu, psikać z daleka. Nie wiem czy kupię jeszcze bo zapachy się nudzą szybko:) Używam tego produktu od:2 lata Ilość zużytych opakowań: 1
  • 23 września 2009 o 11:33
    Nie kupie, bo
    Mgiełka no cóż... zapach ma nie najgorszy i dość długo utrzymuje się na skórze ale Zawiera Benzophenone-3 bardzo szkodliwa substancje dodawana do kremów do opalania a powodującą raka!!! Jest tlusta!! - zastanawiam sie czy aby nie byla stworzona z mysla o ochronie przeciwslonecznej ale producent nie raczyl opisac tego na opakowaniu na początku ma duszący zapach, a dopiero potem czuć ładną nutę kokosowo kwiatowa. Zużyłam ja jako zapach do odświeżania pomieszczeń i toalety Używam tego produktu od: 2 miesicy Ilość zużytych opakowań: 1
    koala55
    27 lipca 2009 o 11:04
    znaczące NIE!
    kupilam będąc pod urokiem perfum, ale niestety totalna strata pieniędzy! PLUS - brak MINUS - tlusty nic nie da sie ubrac, bo plami - śmierdzi jak lekarstwo, nie ma nic z mojego kochanego kokoska - dwufazowy trzeba to wytrzasac, a i tak wyglada sie jakby sie posmarowalo oliwa - ten psikacz jakis malo dzialajacy, ale moze to wada tylko u mnie - o 8zl tanszy od mega cudownych perfum... Używam tego produktu od: Ilość zużytych opakowań:1 w trakcie