Gumki i spinki do włosów

For Your Beauty Wsuwki do włosów

Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
  • 17 listopada 2022 o 16:27
    Nie do rzadkich włosów
    Mam włosy do ramion. Lubię je upinac. Moje wlsowy nie grzeszą objętością. Aby stworzyć coś fajnego z moich włosów postanowiłam zakupić wsuwki w drogerii Rossmann. Kolorystyka wsuwek jest duża. Mam wersję srebrną złotą i szarą. Wsuwki nie są drogie więc dobrej jakości też się nie spodziewałam. Wsuwki wogole nie trzymają się moich włosów co zepnę to zsuwają się z włosów Jedynie ci się trzymają jak popsikam włosy lakierem . W dodatku Wsuwki po jednym razie się odginają i nadają się na wyrzucenie. Produkt naprawdę słabej jakości. Może sprawdzą się u osób które mają bujniejszą fryzurę.
    Zalety:
    • Duży wybór kolorystyczny
    Wady:
    • Wsuwki nie trzymają się włosów
    • Wsuwki się odkształcają
  • 1 lipca 2022 o 20:59
    Przydatny gadżet choć u mnie średnio się sprawdzają
    Wsuwki kupiłam z myślą o zrobieniu upięcia typu kok. Wsuwki wykonane są z czarnego metalu, który jest ten dość odporny na wygięcia. Jest ich sporo w opakowaniu, którym jest tu przezroczysty woreczek. Nie ma problemu z rozsunięciem wsuwek i wsunięciem ich we włosy, są podatne. Niestety w moim przypadku, czyli przy dość gęstych i ciężkich włosach wsuwki radzą sobie średnio i nie utrzymują zbyt długo fryzury i muszę użyć ich naprawdę dużo żeby kok się utrzymał, ale jest to zapewne bardziej wina obciążenia aniżeli samych wsuwek bo te nie są takie złe, są dobrej jakości jak na tak tani produkt. Wsuwki są też łatwo dostępne i myślę że przy jakiejś drobniejszych upięciach typu grzywka, krotkie włosy powinny się sprawdzić.
  • 30 czerwca 2022 o 12:14
    Wsuwki to niezbędne akcesorium w mojej kosmetyczce. Mam długie włosy, które lubię upinać i układać w różne fryzury,latem szczególnie tego potrzebuję. Wsuwek używam do rożnych upięć, koków czy podpinania pasm włosów. Te z For Your Beauty są jednymi z moich ulubionych. Dostaniemy je w różnych kolorach, więc możemy dopasować je do koloru naszych włosów lub wybrać kontrastowy kolor. Ja mam wersję w kolorze czarnym. Wsuwki kupujemy w opakowaniu zawierającym 24 sztuki. Opakowanie to woreczek ze strunowym zamknięciem wykonany z grubej folii. Z powodzeniem można go używać do przechowywania, ułatwia organizację i zapobiega gubieniu wsuwek. Przed otwarciem ma zabezpieczenie, więc nikt w drogerii się nie dobierze do środka. Wsuwki bez problemu utrzymują włosy w ryzach. Łatwo je ściągnąć, nie ciągną włosów i nie wyrywają ich. Profilowanie ułatwia zarówno założenie jak i zdjęcie wsuwek. Po ich lekkim wygięciu nie tracą kształtu,są trwałe. Sprawdzają się przy wykonywaniu codziennych fryzur. Cena to ok.3 zł/24 sztuki, dostaniemy je w każdym Rossku. Myślę, że warto je mieć. PLUSY praktyczne opakowanie spora ilość wykonanie i trwałość korzystna cena dostępność
  • 31 maja 2022 o 17:55
    Nie polecam
    Oceniam wersję złotą. Wsuwki ładnie wyglądają, można je wykorzystać do urozmaicenia fryzury, ale na tym ich zalety się kończą. Bardzo łatwo wyrwać nimi włosy, nawet mimo delikatnego ściągania, co dla mnie jest kwestią dyskwalifikującą. W kwestii utrzymywania fryzury, trzeba zgarnąć grubsze pasma włosów, na cieńszych nie chcą się utrzymywać. Wolę gumki i klamry.
    Zalety:
    • Wygląd
    Wady:
    • Wyrywają włosy
    • Słabo trzymają
  • 20 czerwca 2020 o 1:23
    Zsuwające się wsuwki
    Wsuwki łatwo wpiąć we włosy, ale też niestety łatwo się z nich ześlizgują i trzeba je co jakiś czas poprawiać. Nie nadają się do upinania koku, gdyż ich końcówki wychodzą spod pasm i są widoczne. Jedynym plusem jest to, że nie kłują swoimi końcówkami i jest ich dużo.