Mel Merio Attractive Girl Deo-Spray (Dezodorant w sprayu)

• 1 listopada 2013 o 18:14
    Bardzo lubię
    Zaczęłam używać tego produktu kilka lat temu. Z czego pamiętam, dostałam go na gwiazdkę. Teraz ma zmienione opakowanie, i mam wrażenie, że ta nowa wersja ma troszeczkę słabszą trwałość. + bardzo fajny zapach + nie podrażnia + bardzo przystępna cena + dostępność +/- jak dla mnie, mógłby być trochę bardziej trwały, ale też nie jest źle Ogólnie polecam całą całą serię Mel Merio, nie tylko dezodoranty :) Jednak chyba najbardziej lubię akurat ten zapach. Używam tego produktu od: kilku lat Ilość zużytych opakowań: wiele
  • 31 grudnia 2009 o 19:56
    jak za tę cene świetny
    pamiętam że w 6klasie latałam za nim jak szalona, b.ładny dziewczęcy zapach, co do wydajności to pamiętam że starczał na jakieś 2 góra 3 miesiące, troszkę podrażniał pachy gdy były po depilacji, ładne opakowanie i niska cena, kolejny b.dobry kosmetyk wyprodukowany przez Rossmann zastanawiam się czy nie kupić go ponownie Używam tego produktu od: około 3lata temu Ilość zużytych opakowań:2-3
  • 31 grudnia 2009 o 19:44
    Niezły, ale...
    Kupiłam w promocji, więc był śmiesznie tani ;) Nie przepadam za dezodorantami bo mają nietrwałe zapachy, ale ten mnie zaskoczył :) Ma bardzo ładny, energetyzujący zapach, pachnie jak woda toaletowa ;) Znajoma zapytała czym tak ładnie pachnę, gdy pokazałam jej tą niepozorną niebieską puszkę, zaśmiała się z niedowierzaniem ;) Zapach stosunkowo długo się utrzymuje. Jedyny minus - wolę bardziej smukłe puszeczki, tą mam problem upchać w torbie ;) Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: 2
    a.n
    1 sierpnia 2008 o 18:24
    Zatrzymam się przy nim
    + tani + bardzo ładnie pachnie + zapach potrafi się długo utrzymać + zauważyłam nawet lekkie działanie antyperspiracyjne, co u mnie rzadkie - ... niemniej w sytuacjach stresowych pocenie odczuwam, a zapach znika Używam tego produktu od: ok. pół roku Ilość zużytych opakowań: bodajże 3
    cattt
    26 maja 2008 o 13:47
    Tania przyjemność
    +++ Plusy: - cena ok 4 zł - naprawdę przyjemny,świeży zapach :) - zabawne opakowanie - otrzymuje sie max 5 godzin Haha ostatnio znajoma się mnie zapytała czym tak ładnie pachnę,spytała czy to Guerlain ;) bo wydaje jej się jakiś taki znajomy. ***- Minusy: - nie utrzymuje się za długo - mała wydajność