IsaDora High Performance All-day Foundation Długotrwały podkład

• 28 lutego 2016 o 10:42
    na co dzień może być
    Kupiłam go po niezbyt miłych doświadczeniach z TM Loreala. Isadora jest dość trwałym podkładem i nie najgorzej prezentuje się na twarzy, ale odnoszę wrażenie, że trochę jednak mnie przesusza. Z pewnością jest to dobry podkład, ale dla młodszych cer niż 30tki, bo ja już potrzebuję większego nawilżenia. Krycie jest średnie, ale ja duże problemy ukrywam pod korektorem. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: pierwsze 01 rose beige
    suzeta
    19 stycznia 2013 o 20:40
    milutki :-)
    Uzywalam jakis czas temu namietnie. Moj odcien to vanilla beige. Podklad dobrze sie rozprowadza. Nie tworzy smug. Stapia sie z cera. Dlugo sie trzyma na buzi........ale napewno nie all day :-). No i bosko pachnie. Najpiekniejszy zapach jaki kiedykolwiek bylo mi dane niuchac. Polecam. Używam tego produktu od: od kilku lat Ilość zużytych opakowań: ok. 4
  • 8 maja 2012 o 14:29
    Super!!!
    Używałam tego podkładu już kilka lat z przerwami. Zużywałam opakowanie, kupowałam inny podkład na którym się zawiodłam i wracałam do IsaDory:) Jest naprawdę świetny, ale raczej na okres wiosenno-letni. Plusy: +świetna konsystencja +trwałość +idealnie stapia się ze skórą +dobrze kryje +super nawilża +bardzo wygodne opakowanie (z pompką) Minusy: -nie nadaje się dla mojej skóry zimną (zbyt lekka konsystencja) -trzeba się troszkę nawyginać, żeby zużyć całe opakowanie, ponieważ przy końcu są trudności z wydostaniem produktu:) Pewnie jeszcze do niego wrócę, ponieważ nadal poszukuje swojego ideału. A jest on w przystępnej cenie (płaciłam za niego 0k. 40zł) Używam tego produktu od: kilku lat Ilość zużytych opakowań: trzy całe opakowania
    Phebe
    4 maja 2012 o 16:07
    wysusza
    podkład kiepski,daje efekt maski i ściaga skórę,wygląda jak brud na twarzy,wyciaga z buzi całe życie i blask pozostawiając cerę niezdrową i płaską .typowy dla tłustej cery nastolatki ,nie widze go dla 30 latki,dobrze że nie moj tylko mamy-ale leży już rok nie używany,myslałam że ja się nim może zaopiekuję ale wole już bez podkładu niż się oszpecić tym.jak czytam tu pozytywne recenzje to się bardzo dziwie,to dowód jak różne mamy potrzeby i cery. Używam tego produktu od: 1 opakowanie i chyba na wieki zostanie Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie duże
  • 29 listopada 2011 o 12:47
    Cudny!
    Miałam odcień Vanilla Beige. PLUSY: - naprawdę nawilża - jest trwały - łatwo się rozprowadza - nie podkreśla suchych skórek - bardzo dobrze kryje - uwielbiam tę firmę - wyrównuje koloryt - zawiera SPF MINUSY: - cena Używam tego produktu od: dawna Ilość zużytych opakowań: jedno