Miss Sporty Studio Lash Mascara Tusz do rzęs

• 2 kwietnia 2019 o 11:13
    Bez rewelacji
    Skusiła mnie : + niska cena + opakowanie + typ szczoteczki Tusz nie jest tragiczny, ale do ideału też mu dużo brakuje, długo schnie...robi trochę plamy. Szczoteczka jest zbyt sztywna i nie wydłuża ani nie podkręca rzęs. Nie dla mnie.
    Zalety:
    Wady:
    • szczoteczka,
  • 21 stycznia 2017 o 17:06
    Po czasie się polubiliśmy
    Moje pierwsze spotkanie z tym tuszem było porażką, w ogóle nie mogłam się nim pomalować, efekt był straszny=posklejane rzęsy. Odstawiłam go na półkę, po miesiącu o nim sobie przypomniałam i okazało się,że to zupełnie inny tusz. Pięknie rozdziela rzęsy, delikatnie wydłuża. Jest idealny na co dzień, świetny do pracy, nie da teatralnego efektu,ale naturalny, podkreśli rzęsy,ale nie przerysuje. Nie kruszy się, łatwo się zmywa. Ma intensywny kolor i naprawdę idealnie rozdziela rzęsy. Ale z początku jest za rzadki.
  • 6 sierpnia 2016 o 19:29
    Stanowczo nie dla mnie.
    Nie mam ani rzadkich ani przykrótkich rzęs, jedynie trochę zbyt jasne. Ten tusz miał ładnie pogrubić rzęsy nie sklejając ich. W trakcie pierwszego użycia zauważyłam że rzeczywiście pogrubił- z wachlarza rzęs zrobił jedną, sklejając wszystko co mam... przy każdym zanurzeniu szczoteczki w tubce trzeba usuwać z niej nadmiar tuszu, bo inaczej będzie jeden wielki sopel... Poza tym, szczoteczka mocno nie przypadła mi do gustu- kiedy chciałam pomalować rzęsy od nasady- matko kochana jak ona drapie powieki... porażka... Podsumowując, jest to tusz którego szczoteczka pobiera zbyt dużo produktu a przez ostro zakońzone igiełki nie można malować rzęs od nasady bo to boli... Po tygodniu wylądował w koszu.
  • 12 lutego 2016 o 0:42
    Idealny.
    Posiadam wersję w zielonym opakowaniu, tusz kupiłam kiedyś, przypadkiem. Jest świetny, na pewno będę do niego wracać :) + szczoteczka - prosta, dociera wszędzie, idealnie pogrubia i wydłuża rzęsy + na początku używania tego tuszu rzęsy wyglądają jak sztuczne + starcza na kilka dobrych miesięcy + cena, jest bardzo tani, a jakość dużo lepsza niż niektórych tuszy z górnej półki + łatwo dostępny Minusów nie widzę. Używam tego produktu od: 5 lat Ilość zużytych opakowań: 5-6 opakowań
  • 22 listopada 2015 o 19:45
    Niezły
    Myślę, że dużo zależy kto jakie ma rzęsy, jeśli ktoś ma krótkie, to chyba żaden tusz nie da mega efektu, moja ciocia używała dawno temu tuszu ze sklepu chińskiego, a wszyscy się pytali jaki to tusz i że chyba jakiś drogi, a moja ciocia ma po prostu piękne rzęsy, długie, gęste i uniesione, obojętnie jakim tuszem pomaluje, a efekt nieziemski :) Co do tego tuszu, używam go długo, bo od jakiś trzech lat, preferuję tylko silikonowe szczoteczki, bo tylko one wydłużają i unoszą moje rzęsy, wcześniej używałam tuszu z my secret, takiego żółtego, ale gdy zamknęli drogerię, musiałam zmienić tusz, bo w moim mieście nie ma nigdzie kosmetyków z firmy my secret i właśnie w rossmannie natknęłam się na ten tusz, kupiłam ze względu na to, że szczoteczka była podobna do poprzedniego tuszu. Na początku jest strasznie rzadki i nie jestem w stanie malować nim rzęs, bo moje rzęsy wyglądają jakbym zmoczyła je czarną wodą, ale panuje nad tym i maluje tuszem tym samym, tylko starym, który jest już gęsty i jest na wykończeniu, a potem poprawiam tym nowym i tak jest przez jakieś dwa - trzy tygodnie, a potem kiedy tusz trochę zgęstnieje to maluje tym nowym, uwielbiam kiedy poleży te trzy tygodnie, wtedy jest świetny, dobrze się nim maluje, rzęsy są wydłużone, uniesione i głęboko czarne . Z tego co zauważyłam to prawie każdy tusz ze szczoteczką silikonową jest na początku rzadki, jeśli ktoś umie sobie z tym poradzić, to taki plus, że tusz starczy na długo. Ale tak jak wspominałam dużo zależy od tego kto jakie ma rzęsy, np moja mama maluje rzęsy tym tuszem bez problemu, bez względu na to, jaką ma konstytencję , nawet woli jak jest taki rzadki, a rzęsy ma krótkie. Ja lubię ten tusz, używam go długo i nie planuje zmieniać, rzęsy bez pomalowania mam średniej długości i w miarę gęste, nie są jakieś wow, a po pomalowaniu tym tuszem, siegają mi do brwi, a jak założę jakieś oklurary to moje rzęsy się tam nie mieszczą, podoba mi się efekt i moje rzęsy zbierają komplementy od czasu do czasu, lubię rzęsy mocno pomalowane i taki efekt mam :) Jeśli chodzi o grudki czy o sklejanie, to rzęsy wyglądają tak jak po pomalowaniu każdym tuszem, nie narzekam na to, choć rzęsy długo rozczesuje szczoteczką, żeby je bardziej wydłużyć i rozdzielić. Plusy: Wydajny Wydłuża i unosi rzęsy Głęboka czerń Na grudki czy sklejenia rzęs nie narzekam Nie osypuje się, może troszkę pod koniec, kiedy tusz jest już na samym wykończeniu, ale mi to nie przeszkadza Jeśli nie dotykam rzęs, nie ocieram o poduszkę, tusz trzyma się cały dzień, od rana do późnego wieczoru Minusy: Denewruje mnie trochę to, że na początku jest taki wodnisty i dopiero po dwóch- trzech tygodniach można normalnie nim malować. Myślę, że jak na to cenę, jest niezły, używałam reklamowanych, droższych od tego tuszów i nie byłam zadowolona. Używam tego produktu od: 3 lat Ilość zużytych opakowań: Sporo, pewnie z kilkanaście opakowań