WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM

Miraculum Geneza Młodości, Perfekcyjny krem odnawiająco-naprawczy SPF 15 na dzień

4 na 51 opinię

Milka19
    15 września 2008 o 17:49
    uczucie gładkości na długo :)
    Zgłosiłam, wypadałoby ocenić;) Krem jest przeznaczony dla cery dojrzałej, ale ja mimo swojego młodego wieku przekonana o tym, że krem dobieramy do stanu cery, nie wieku, nabyłam go. Skusiła mnie moja mama, która zaopatrzyła się już w drugie opakowanie tego specyfiku, a ja któregoś dnia pozbawiona wszelkich nawilżaczy wybróbowałam go i tak mi się spodobał, że nie mogłam się oprzeć pokusie jego zakupu:) Moja cera jest podrażniona różnymi kwasowymi specyfikami. Obcnie jestem w trakcie stosowania Zoracu i krem ten nie podrażnia i nie powoduje uczucia dyskomfortu. Fajna i w miarę gęsta konsystencja, zapach taki dosyć specyficzny, nie przypadł mi do gustu, ale nie jest bardzo nachalny. Dobrze nawilża (ale dla wyjątkowo suchych cer raczej nawilżenie będzie niewystarczające), nie pozostawia tłustej warstwy na skórze, szybko się wchłania, nie zatyka porów. Skóra jest przyjemna w dotyku, nawilżona, elastyczna i gładka. Trudno mi się wypowiedzieć na temat jego właściwości przeciwzmarszczkowych, aczkolwiek mogę wspomnieć, że mama jest nim zachwycona;) Polubiłam się z tym kremem i mimo, że lubię eksperymentować jestem pewna, że zagości on jeszcze w mojej kosmetyczce;) Używam tego produktu od: 2 tygodni + kolejne 2 tygodnie;) i nadal bardzo się lubimy Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego