Nouba Hydrostress, Foundation Podkład nawilżający

aaaguga
    6 listopada 2012 o 20:36
    nie dla mnie
    Zacznę od tego, że ogólnie uważam ten podkład za dość dobry. Dosc delikatne krycie, nie tworzy efektu maski itp. Jednak po jego stosowaniu piekły mnie oczy. Widocznie w jego składzie był jakis drażniący je składnik... Ale najdziwniejsze jest to, że moja siotra używa go jako korektora pod oczy i jest bardzo zadowolona więc same widzicie... Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: jedno niecale
  • 17 kwietnia 2012 o 10:31
    myślałam, ze będzie następcą
    W poszukiwaniu następcy Kanebo cream finisch poszłam do Douglasa i poprosiłam o próbkę nouby. Nie wiem dlaczego, ale byłam pewna, że ten podkład jest taki sam, jak mój ulubieniec i niestety jest zupełnie inny, a dokładnie o wiele gorszy. Minusy - widać go na twarzy -potrafi zrobić tapete - najjaśniejszy kolor jest dla mnie za ciemny -nie wygładza -słabo nawilża -podkreśla moje suche skórki Mam skórę bardzo suchą, a moje największą zmorą są rozszerzone naczynka na policzkach i nosie plus rumień, który potrafi się w niespodziewanych momentach ujawniać, a on tego nie kryję. Moim zdaniem krycie ma średnie, a nałożony w większych ilościach żeby mocniej coś ukryć robi mega tapetę i jest widoczny z daleko. Nałożony na bazę i przeróżne kremy nie jest u mnie trwały,a po kilka godzinach widzę, że złazi nierównomiernie. Zawsze, jak mam go na twarzy i widzę efekt to nie jestem zadowolona. Nie polecam Używam tego produktu od: dwa miesiące Ilość zużytych opakowań: duża próbka
  • 9 października 2011 o 14:41
    Nic specjalnego
    Ciężko mi znaleźć jakieś plusy. -Myślę iż jedynym plusem jest to, iż podkład ten nawilża i nie jest za bardzo pudrowy, da się go rozprowadzić w miarę cienką warstwą pędzelkiem.Wyrównuje koloryt. Minusy: -Po ok 2 miesiącach przechowywania w normalnych warunkach mój podkład zmienił kolor na ciemniejszy i stał się jakby bardziej pudrowy (kupiony w douglasie, zafoliowany, trwałość 12 m-cy). -widać pory, osadza się w zagłębieniach w postaci pudru (Mam skórę suchą, ale nie za suchą,przed podkładem zawsze nakładam krem nawilżający i czekam do wchłonięcia, mam małe rozszerzone pory w okolicy nosa i czoła) -nie jest super kryjący, raczej wyrównuje koloryt, ale efekt ten jest satysfakcjonujący w pierwszych 2-3 miesiącach, potem podkład się "starzeje" i daje efekt podkładu za 30 zł... Według mnie żadna rewelacja, szczególnie za tą cenę.Podkłady Clinique biją go o głowę jeśli nie dwie głowy, zupełnie inna półka. - Używam tego produktu od: 4 miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 3 lipca 2011 o 15:08
    taki sobie
    Na szczęście nie kupiłam całego produktu tylko skorzystałam z 2 próbek. \\nPodkład bardzo podkreślił mi pory (wyglądałam , jakbym miała podziurkowaną twarz ), nie zauważyłam wygładzenia i młodszej cery o 10 lat . Konsystencja bardzo gęsta , kolory ubogie i nic mnie w nim nie zachwyciło. W miare dobrze się trzyma ale to za mało.
  • 18 czerwca 2011 o 13:03
    Całkiem niezły
    Mam skórę suchą, a ten podkład miał być dla niej dobry. Zły nie jest, nawet nie wysusza, może minimalnie przy nosie, trzyma się prawie cały dzień, ale mam mieszane uczucia co do niego, na pewno nie jest tym czego szukam - ideałem. Brakuje mi takiego wizualnego wygładzenia cery. Trochę tandetne opakowanie, raczej wydajny. Używam tego produktu od: 1,5 miesiąca Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1