PUPA Luminys, Ombretto Duo Podwójne cienie do powiek

• 9 października 2013 o 10:56
    Całkiem niezły
    Kupiłam cień nr 04 brązowo-złoty. + świetne kolory + bardzo dobrze napigmentowany (widać go nawet zza okularów) + dobrze się nakłada (złoty bardziej na mokro niż na sucho) - złoty strasznie się obsypuje dlatego nakładam go na mokro (chociaż chyba nie ma cieni, które się nie obsypują) - cena Używam tego produktu od: Od miesiąca Ilość zużytych opakowań: W trakcie pierwszego
  • 1 kwietnia 2012 o 12:11
    TAK!!!
    Posiadam cień o nr 6 : 1 cień jest rozświetlający, można go nakładać tylko sam przez co oko jest przepięknie rozświetlone lub na inne matowe cienie 2 cień jest szary , przepiękny, ładnie współgra z tym 1 rozświetlającym... robię nim tylko kreski przez co ładnie wydobywa moje zielone oczy ;););) Cienie są mocno napigmentowane i błyszczące, ale bardzo subtelnie !!! Wcześniej używałam cieni Nouba ale jakoś jest porównywalna Cienie nie osypują się na buzi jeśli przed nałożeniem na powiekę lekko szczepniemy nadmiar! Polecam!!! Używam tego produktu od: 8 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
  • 3 lutego 2011 o 13:11
    NIE.
    Kolorówka - wielkie NIE - odcienie są naprawdę fatalne , trwałość pozostawia też wiele do życzenia....nawet nie na pół dnia , do tego osypują się ... Używam tego produktu od: już NIE Ilość zużytych opakowań: dwa
  • 11 czerwca 2010 o 6:52
    tylko 4
    Bez zachwytu...Intesywność odcieni głęboka,ale brzydka paleta i trwałość kiepska.Wydajność bardzo dobra ale strasznie się osypują....Nieporęczne aplikatory . Używam tego produktu od:nie Ilość zużytych opakowań:2 nie do końca
  • 5 czerwca 2010 o 16:19
    Są rewelacyjne :)
    Osobiście mam cień o numerze "51" są to świetne cienie do powiek. Bardzo długo się trzymają na powiekach za równo na mokro i na sucho :)Ogólnie mam sporo cieni z tef firmy bo są rewelacyjne :P cena jest wysoka,ale sądzę,że warto dać tyle:) jakościowo są bombowe :) nie uczulają :)przynajmniej mnie :P POLECAM BARDZO :)Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: nie pamiętam...