Bubchen Wind & Wetter Creme (krem ochronny dla dzieci)

• 13 marca 2011 o 21:26
    Raczej nie
    Miał chronić przed wpływem wiatru i brzydkiej pogody, a nie poradził sobie z temperatura w okolicach zera stopni. Mimo grubej warstwy, córeczka miała zaczerwienione i podrażnione policzki, które na następny dzień zrobiły się szorstkie i zaczęły się łuszczyć. Opakowanie ok, zapach nienachalny, konsystencja taka sobie - jak dla mnie troszkę lepka. Używam tego produktu od: kilku tygodni Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
    Trissa
    7 stycznia 2010 o 21:54
    Taki sobie
    Nie do końca jestem zadowolona z tego kremu. Kupiłam go na jesieni żeby chronić buzię mojego dziecka. Krem ładnie się rozsmarowuje, natłuszcza i nawilża. Skóra jest mięciutka. Nie podoba mi się jego zapach, za bardzo przypomina mi krem Nivea którego nie znoszę. Ale wiadomo, kwestia zapachu to sprawa indywidualna. Kremu nie stosowałam na mrozy a jedynie w chłodne dni. Niestety nie do końca się sprawdził, synek miał zaczerwieniony nosek. Generalnie ochrona przed niekorzystnymi warunkami taka sobie, pielęgnacja całkiem niezła. Używam tego produktu od: trzech miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
    Bekah
    14 maja 2009 o 1:36
    Słodziak
    Jak najmilsze, najsłodsze i najniewinniejsze skojarzenia mam z tym kremem. Pewnie dlatego, że jest niebywale delikatny; działa też ochronnie na skórę. Ma piękny zapach, otula twarz wyczuwalnym, lecz nieuciążliwym filmem. Ma świetną konsystencję - taką, jaką lubię: jest gęsty i treściwy. Na skórze jednak (pewnie to ta woda) jakby się "rozpływa", także jego aplikacja nie stanowi najmniejszego problemu. Normalizuje, łagodzi, uspokaja skórę, w żadnym razie nie zapycha (dla porządku dodam, że oczywiście nie jestem niemowlęciem - zbliżam się nieubłaganie do ćwierćwiecza :]). Dobry pod filtr, pod makijaż, na noc - jednym słowem: uniwersalny. Bardzo lubię i na pewno kupię ponownie. Jedyny minus, którego się dopatrzyłam, stanowi opakowanie: pod koniec trudno wycisnąć odpowiednią ilość kremu. Tubka jest z dość grubego i opornego plastiku, ciężko się zgina - co rusz wyskakiwała mi na rękę (a nieraz i poza nią) zbyt duża ilość kosmetyku. Używam tego produktu od: około 2 lat Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 14 czerwca 2008 o 9:38
    NIE TYLKO DLA DZIECI !!!!
    Używam tego kremu od ok. miesiąca, na moją 24 letnią skórę twarzy. Nadaje się idealnie na noc, jak i na dzień pod makijaż. Idealny w połączeniu z pudrem mineralnym Loreal. Super nawilża, nie powoduje żadnych podrażnień, nie zapycha. Jeśli szukacie dobrze nawilżającego kremu za niską ceną to POLECAM. Jest o niebo lepszy od innych o wiele droższych kosmetyków, dla dorosłych. Używam tego produktu od: 1 miesiąca Ilość zużytych opakowań:w trakcie pierwszego
    hagaga
    13 października 2006 o 17:23
    Zawsze go mamy.
    Kremik jest rewelcyjny. Ma gesta konsystencje, dzieki czemu starcza na dlugo.Tworzy delikatna warstwe ochronna na buzi. Buzia dziecka jest nawilzona i miekka. Ma sliczny zapach. Nie polecam go zima, bo w swoim skladzie zawiera wode. Używam tego produktu od:jakiegos czasu Ilość zużytych opakowań:2