L'Oreal Paris Blush Minerals (Mineralny róż do policzków)

• 6 grudnia 2014 o 17:09
    Kolor odpowiedni dla mnie, ale trwałość NIE !
    Ja używam koloru nr. 20 Zalety: - delikatny kolor, - bardzo ładnie wygląda na twarzy, daje naturany efekt - wydajny, Wady: -kujące włosie ( nie polecam nim aplikacji) - utrzymuje sie do 4-5h - opakowanie nie do końca przemyślane przez producenta Używam tego produktu od: 3 lat Ilość zużytych opakowań: w trakcie 2 opakowania
  • 17 lipca 2014 o 14:11
    Nie mogę się przekonać
    Mam kolor ciemnego brudnego różu- 05. Wygląda ciekawie, choć wciąż nie mogę się przekonać do techniki aplikacji, jakoś tak mało poręczenie. Do tego trafiło do mnie felerne- pęknięte opakowanie. Dlatego czeka na lepsze chwile. Nie skreślam go ale też nie fascynuje mnie. Używam tego produktu od: Dłużej niż kilka lat Ilość zużytych opakowań: Mniej niż 1
  • 13 stycznia 2014 o 13:14
    Całkiem fajny.
    Podoba mi się gama kolorystyczna tej serii róży, posiadam odcień 20. Jest to prześliczny, pudrowy "brudny" róż. Na twarzy wygląda bardzo naturalnie, jakbym miała "swoje" rumieńce. Posiada piękne, nienachalne drobinki. Jest niesamowicie wydajny, kupiłam go 2 lata temu, a nie ubyła mi nawet połowa opakowania. (Przy codziennym użytkowaniu) - róż posiada niestety jedną wadę: szybko znika z buzi :( Używam tego produktu od: 2 lat Ilość zużytych opakowań: połowa pierwszego
  • 23 sierpnia 2013 o 17:35
    słaby jak na loreal
    Ten róż jest słaby jak na produkt marki L\'oreal, którą darzę sympatią. Był to mój pierwszy róż kupiony jakieś 3 lata temu i od razu wiedziałam, że jest do niczego. Posiadałam produkt w odcieniu 40. -mała gama kolorystyczna -waży się na twarzy niesamowicie szybko -ściera się z policzków nierównomiernie -bardzo łatwo jest zrobić sobie nim plamy -aplikacja jest tragiczna -zapach -opakowanie, którego producent chyba nie przemyślał dokładnie +SPF +dostępność Używam tego produktu od: użyłam go kilka razy w swoim życiu, a reszta na szczęście spadła i się rozsypała Ilość zużytych opakowań: jedno niezużyte
  • 27 czerwca 2013 o 10:53
    Wspaniały
    Jestem nim po prostu zachwycona! Dzięki niemu w szybki sposób mogę podkreślić policzki. Róż delikatnie odbija światło, jest naturalny a twarz nie wygląda jak po nałozeniu tapety. Plus za oryginalne opakowanie. Świetnie prezentuje się na toaletce, a pędzelek zapewnia doskonałe rozprowadzenie produktu. Mimo kłopotów z innymi produktami mineralnymi marki Loreal - ten ma duże dziurki i łatwo mogę odsypać odpowiednią ilość różu :) Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: 1 całe i drugie w połowie