Sther Lorys, Shea Butter, Odżywka do włosów kręconych i suchych

• 19 września 2014 o 11:55
    do suchych świetna!
    Trafiłam na nią jakieś 2 lata temu i od tego czasu nie rozstajemy się ;-) + odżywka bardzo dobrze radzi sobie z przesuszonymi włosami, uszkodzonymi od prostowania czy suszenia; + nie powoduje podrażnień, nie uczula; + nawilża włosy i skórę głowy; + przyjemnie pielęgnuje włosy; + łatwo się rozprowadza; + ułatwia rozczesywanie włosów; + dobrze się wchłania, gęsta, ale nie obciążająca konsystencja; + wygodna w użyciu; + niska cena; Polecam Używam tego produktu od: 2 lat Ilość zużytych opakowań: 4 w trakcie
  • 5 sierpnia 2014 o 16:40
    nie dla moich włosów
    Zupełnie u mnie się nie sprawdził.Powoduje puszenie, w ogóle nie odżywania, pogarsza kondycję moich włosów.Po użyciu wyglądają gorzej niż bym w ogóle nie użyła maski.Zapach ma znośny, cenę korzystną, dostępność OK, ale co z tego jak działanie fatalne. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 26 maja 2014 o 21:39
    D R A M A T x 2
    Najpierw oglądałam tę odżywkę w Auchanie, było kilka rodzajów, najbardziej kusiła mnie czekoladowa i żałuję, że jej nie wzięłam ( dobre opinie na wizażu) Po kolei: -> tę odżywkę dostałam od długowłosej przyjaciółki ( włosy do pasa) która używała je na włosy odbarwiane: wyszło siano -> stwierdziłam: niemożliwe. po 1 umyciu i aplikacji miałam boskie, pachnące nawilżone włosy...do czasu. włosowa sielanka zakończyła się po 3 dniach stosowania. efekty na moich włosach:(które są piękne, długie i zadbane) -trudne w rozczesaniu -sianowate -matowe -ciężkie -po prostu beznadziejne. kompletna dewastacja, NIE POLECAM Używam tego produktu od: 2 tygodni Ilość zużytych opakowań: 1/3 całego, reszta do kosza....
  • 18 listopada 2013 o 15:05
    Jak dla mnie świetny
    Kupiłam go przypadkowo szukając jakieś maski na moje rozjaśniane końce, skuszona poleceniem sprzedawczyni. Cena bardzo przystępna więc wiele bym nie straciła :) Po zakupie poczytałam recenzje i załamałam się..że jest tak słabo oceniany. Użyłąm kilka razy i nie wiem skąd takie niezadowolenie? U mnie produkt się sprawdził! Mam bardzo suche rozjaśnione końcówki, używam go na ledwo co wilgotne włosy, pod czepek. Moje włosy go polubiły! :)Nie jest to jakaś mega pielęgnacja ale za taką wystarczająca. Włosy mam po nim gładkie, końcówki też, choć bardzo porowate są to ten krem nadał im gładkości, błyszczą się, są bardziej miękkie i pozostawia mi na nich takie.. wrażenie czystości i nawilżenia.. no nie wiem, naprawdę lubię go używać. Zapach.. w sklepie koszmarny się wydawał ale jak używam go to jest nawet ok. Czy go kupię..? Pewnie nie, ale tylko dlatego że on mi starczy na długo raczej i po prostu nie lubię długo używac jednego kosmetyku. Używam tego produktu od: tygodnia Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 8 września 2013 o 18:03
    obciąża, nie nawilża
    Produkty Lorys nie powalają jeśli chodzi o rezultaty na moich włosach i już nie mam ochoty próbować kolejnych. Ta odżywka wydawała się być wręcz skrojona na miarę moich włosów - nie dość, że do kręconych to jeszcze ma mocno nawilżać. No szał, że tak powiem. Konsystencja odżywki jest rzadka ale da się ją dość łatwo rozprowadzić na włosach. Zapach chemiczny, okropny - rzadko kiedy zapach jest dla mnie tak istotnym elementem kosmetyku ale ten jest naprawdę nieprzyjemny. Nie zauważyłam żadnych efektów, jeśli chodzi o skręt. Zauważyłam natomiast całą paletę efektów negatywnych. Przede wszystkim nawilżenie jest niemal zerowe - jest go tylko tyle, aby po umyciu było czuć, że coś położyłyśmy na włosach. Włosy się przesuszają, są sianowate. Ciekawe natomiast jest to, że ta odżywka bardzo obciąża włosy - tak, te sianowate włosy są w nieestetycznych strąkach. Naprawdę starałam się ją wypłukiwać dokładnie, nie przesadzać z ilością - obciąża moje gęste włosy, które mało co obciąża. Odżywka trochę pomaga w rozczesaniu włosów po umyciu i to chyba jej jedyny plus. Zużyłam całe wiaderko (to mniejsze) i cieszę się, że już jej nie mam. Tania ale nie warto, teraz muszę czymś zregenerować włosy. Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno 500 ml