La Roche-Posay Physiological Micellar Solution Płyn micelarny do twarzy z fizjologicznym pH

La Roche Posay Physiological Micellar Solution 200ml

Mtsz
    18 lutego 2017 o 21:24
    Dobry do przemycia, odświeżenia twarzy
    Dobry płyn micelarny: oczyszcza z kosmetyków, sebum, kurzu etc. Bardzo fajnie wszystko zbiera. Oczywiście jak to płyn micelarny zostawia troszkę lepką, tłustą twarz, ale po spryskaniu wodą termalną jest już ok ;)
    Koks17
    30 września 2016 o 22:43
    Dobry ale drogi
    Bardzo dobry płyn micelarny jednak uważam ,że są w drogerii tańsze płyny a działają równie dobrze. Płyn ma bardzo delikatny prawie nie wyczuwalny zapach. Jest średnio wydajny trochę go potrzeba na wacik aby dokładnie zmyć makijaż z całej twarzy oraz oczu. Działanie bardzo dobre, produkt dobrze i dokładnie zmywa makijaż , nie podrażnia wrażliwych oczu , wręcz powiedziałabym,że koi. Bardzo fajnie nawilża i tonizuję cerę więc sprawdza się również wspaniale w roli toniku. Nie zauważyłam aby ściągał czy wysuszał cere.Naprewdę bardzo dobry jednak za drogi trochę i znam lepsze w niższej cenie więc raczej się nie skuszę ponownie.Ale naprawdę produkt mogę polecić jeśli stawiacie na marke.
    flo55
    2 września 2016 o 11:23
    nie działa
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Słabo zmywa makijaż oczu, i co dla mnie ma znaczenie, podrażnia mi oczy, i przy tym taka cena za coś tak słabego? Komuś może służyć, ale nie polecam osobom z wrażliwą cerą.
    Itinea
    30 czerwca 2016 o 18:49
    Bardzo dobry ale drogi
    Oceniany płyn micelarny sprawdził się u mnie. Dobrze radzi sobie zarówno z lekkim podkładem mineralnym jak i z zastygającym Estee Lauder Double Wear Light. Jeśli chodzi o makijaż oczu, to nie stosuję kosmetyków wodoodpornych lub o przedłużonej trwałości. Ze zwykłymi cieniami do powiek i tuszem dobrze sobie radzi. Nie zostawia na skórze tzw. filmu. Nie wysusza skóry, ale tez jej nie nawilża (producent nie obiecuje nawilżenia). Płyn dobrze spełnia swoje zadanie. Minusem jest wysoka cena regularna i średnia wydajność (nie jest super wydajny, ale nie mogę powiedzieć że jest kompletnie nie wydajny). Za to gwiazdka w dół.
  • 4 maja 2016 o 15:55
    Póki co nie spotkałam lepszego
    Generalnie jestem zwolenniczkom kosmetyków oczyszczających, które zmywa się wodą. Testowałam różne płyny micelarne i przeważnie miałam wrażenie źle oczyszczonej skóry, resztki makijażu pod dolną powieką i pieczenie oczu. Dopiero ten produkt pozwolił mi przekonać się do płynów micelarnych. + doskonale oczyszcza skórę + nie podrażnia oczu + jest delikatny dla skóry, nie powoduje pieczenia i zaczerwienienia + nie wysusza + nie powoduje uczucia ściągnięci Na minus tylko cena... nawet po sporej przecenie nie jest tani
    Drogeria Super-Pharm