Nouba Touch Concealer Korektor do okolic wokół oczu

• 11 sierpnia 2015 o 11:50
    po prostu świetny!
    Korektor pod oczy to produkt kłopotliwy. Ma kryć, ale nie obciążać skóry i nie robić maski. Ma być jasny i rozświetlający, ale nie robić efektu pandy. Ma być kryjący, a jednocześnie lekki. Nie może się ważyć, wchodzić w załamania skóry. Ma kamuflować, a nie podkreślać niedoskonało$ci. No i żeby najlepiej nawilżał skórę, broń boże wysuszał. Te sprzeczne zadania wykonuje Nouba. Ponadto ma genialny kolor, mam 1, który współgra z jasniejszym i ciemniejszym podkladem. Świetnie adaptuje się do skóry. Jest wydajny, spory jak na korektor pod oczy. Super kryje, ale lekką warstwą. Po urodzeniu brzdąca i nieprzespanych nocach moj dotychczadowy korektor skapitulował. Ten kupiłam po pozytywnych recenzjach i jestem rozczarowana....że tak trudno go dostać i że chyba wychodzi z oferty. Zaplacze si€, bo przetestowałam wiele korektorow pod oczy i tylko ten tak dobrze się sprawdza. Genialny :) Używam tego produktu od: miesiąc Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
  • 30 lipca 2015 o 16:45
    jest okej
    Mam cerę tłustą i jestem z niego w miarę zadowolona. Nie zbiera się w zmarszczkach i nie kawali się pod oczami, ale jest bardzo świecący, nawet po zasypaniu go pudrem. Jest wydajny, łatwo się go nakłada i ma niezłą kolorystykę (nie ma sztucznego koloru, komponuje się z kolorytem skóry). Z jednej strony go lubię, ale wiem, że mogłabym kupić produkt podobnej jakości za niższą cenę. Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: 1 całe
    Saskiia
    28 października 2014 o 15:59
    najlepszy korektor pod oczy jaki kiedykolwiek miałam
    Zalety: \\n- mega wydajny \\n- zakrywa uporczywe cienie pod oczami \\n- małe poręczne opakowanie \\n \\nWady: \\n- jedynie pod oczy, ciężko zakryć nim np pojedyńcze wypryski \\n \\nMoim problemem są cienie pod oczami, moja skóra jest delikatna i cienka przez co nie ma tak naprawdę sposobu by pozbyć się ich na stałe. Testowałam na sobie wiele korektorów a i tak słyszałam ciągle, że wyglądam na zmęczona. Korektor Nouba polecono w Douglasie gdy zrezygnowana przeglądałam następce mojego nieudanego korektora. Korektor jest łatwy w nakładaniu i można go ładnie scalić z cerą przy użyciu lekkiej warstwy pudru. Idealnie matuje i jest wydajny, jedno opakowanie starczyło mi na rok i 2 miesiące! Dlatego cena nie powinna odstraszać. Znikł co prawda z półek drogerii Douglas, ale można go jeszcze zakupić na internecie :) \\nPolecam każdej z was :-)
    maen
    27 kwietnia 2014 o 14:12
    Świetny, ale niestety już niedostępny
    Produkt świetny, w moim przypadku zarówno pod oczy, jak i na przebarwienia/wypryski. Używałam koloru żółtawego (chyba 5?) i tego najjaśniejszego beżowego. +bardzo wydajny +u mnie sprawdzał się doskonale na cienie pod oczami (a mam bardzo widoczne) i punktowo na twarz również +beżowy naprawdę krył i idealnie stapiał się z cerą +żółtawy krył i rozświetlał (korektory są matowe, ale żółty pigment dawał efekt promiennej skóry) +wygodne w używaniu, w przenoszeniu (lekkie i małe, bezpiecznie zakręcane) i do poprawek +/- konsystencja: ogólnie fajna, tzn. niby pasta, ale dość sucha i lekka, dobrze się nakładała, ale w upalne dni zdarzało się, że wytrącały się krople na powierzchni - dziwne, niekoniecznie dobrze świadczy o produkcie, przy czym ja i tak korektora wtedy używałam i nie zauważyłam zmian w jakości i sposobie użycia, nie zaszkodził też mojej skórze (wrażliwa!), a po upalnych dniach krople znikały i nie miało to w mojej opiniii wpływu na jakość kosmetyku +/- słoiczek, jak to słoiczek: wygodny, ale jednak zbierało się w środku trochę śmieci - trwałość: potrafił trzymać się cały dzień, ale czasami powoli znikał w ciągu dnia (nigdy do zera, także nie było dramatu) i wymagał poprawek Mimo tych +/- i - na pewno kupiłabym ponownie, bo lepszego korektora i tak do tej pory nie znalazłam, ale niestety z douglasa marka została wycofana i nigdzie już jej nie mogę znależć :( została mi resztka beżowego i prawie cały żółtawy, oszczędzam je strasznie (zwłaszcza ulubiony beżowy) i za każdym razem ubolewam jak je nakładam ;) Błagam o info gdyby ktoś je gdzieś spotkał! Używam tego produktu od: ok.3 lat Ilość zużytych opakowań: 2 słoiczki w całości, trzeci prawie cały, czwarty w trakcie
  • 14 stycznia 2014 o 23:40
    oczy- yyyy. twarz - ok
    Do rzeczy: +dobry kolor +kryje nawet nawet (zaczerwienienia, krosty- żółte tony) + rozswietla nieźle- łuk brwiowy i takie tam + wydajność- jakoś nie mogłam (choćbym chciała!) go zużyć to tyle. a teraz trochę więcej... - rozpuszcza się? pod oczami (spływa po pewnym czasie no nie wiem, co się z nimi dzieje) - nie kryje cieni - u mnie, a jakiś wybitnych nie mam -wchodzi w zmarszczki tragicznie ogólnie- pod oczy zdecydowanie nie, a na wypryski- też nie. Natomiast u mnie zakrywał zaczerwienienia - lekki i żółty :) Używam tego produktu od: dwóch lat Ilość zużytych opakowań: dwa