Soraya Summer Slim, Balsam do ciała brązująco - ujędrniający

• 1 października 2011 o 14:53
    Świetny kosmetyk
    Nie śmierdzi, dobrze nawilża, przyjemnie się go stosuje, nadaje odcień bardzo lekkiej opalenizny wraz z upływem czasu stosowania. Cena również bardzo dobra, wydajność tez niczego sobie. Nie mam do czego się przyczepić, dlatego dostaje ode mnie 5 gwiazdek. Kupiłabym ponownie, gdybym nie przestawiała się na eko kosmetyki, może jednak na następne lato jednak go kupię mimo to... Używam tego produktu od: 2 miesiecy Ilość zużytych opakowań: połowa tubki
    Kamlisa
    21 grudnia 2010 o 18:33
    niezły
    Całkiem przyzwoity balsam brazujacy. Niedrogi, dosc wydajny. Konsystencja lekka, ale to nie mleczko, jak nivea na przykłąd. Dobrze się rozsmarowuje, dosc szybko wchłania. Nie brudzi. Daje ładna, złotawa opalenizne, choc wymaga to paru aplikacji - trzeba byc cierpliwym. Zapach nie jest samoopalaczowy, choc tez zadna rewelacja - zwyczajne mydło, jak dla mnie ;) O ujedrnianiu sie nie wypowiadam, to zreszta mało logiczne - nie stosuje balsamu 2 razy dziennie, przez 7 dni w tygodniu, wiec szanse na wykazanie sie ma małe ;) Nie wiem, czy kupie ponownie, mam zapasy kosmetyków, ale nie wykluczam :) Używam tego produktu od: ok 2 miesiace Ilość zużytych opakowań: 1 całe
    pOliver
    29 sierpnia 2010 o 13:01
    nic specjalnego
    Balsam jest całkiem dobry. Jego największa zaleta to ładny kolor opalenizny, który można stosunkowo szybko uzyskać. Jedna aplikacja wystarczy aby zauważyć efekt. Nie śmierdzi zbyt mocno, więc rano nie trzeba czym prędzej biec go zmyć z siebie. Przy odpowiedniej aplikacji nie trzeba się obawiać smug. Nie brudzi też bielizny, czy pościeli. Z minusów jakie zauważyłam to, że słabo nawilża (wręcz wysusza) więc zawsze przed aplikacją stosowałam dodatkowo nawilżający balsam i to nie tylko na kolana czy łokcie. Nie ściera się zbyt równomiernie, więc trzeba go regularnie stosować i uważać na strategiczne miejsca (kolana, łokcie), mocno je barwi! Co do ujędrniania to bujda, takiego efektu to on nie ma. Używam tego produktu od:2 m-cy Ilość zużytych opakowań:jedno
    lilin07
    10 marca 2010 o 17:13
    Kocham ;*
    Super, ekstra, cudowny ! :) Plusy: -nie pozostawia smug! -nie brudzi :) -po 1 zastosowaniu widać efekt naturalnej opalenizny -długo się utrzymuje! -wystarczy stosować go 2 razy w tygodniu, aby mieć ładną, zdrową opaleniznę! -nawilża skórę! -ładnie pachnie:) -wydajny :) Co do ujędrnienia, to ciężko mi powiedzieć, gdyż mam jędrne ciało i nie potrafię tego stwierdzić. Gorąco polecam!Używam tego produktu od:od dawna Ilość zużytych opakowań:dużo!
    napoli
    9 marca 2010 o 2:22
    Rewelacja
    Dla mnie najlepszy samoopalacz, ze wszystkich, które stosowałam. Nie brudzi, nie mam po nim plam. Do tego jest wydajny, fajnie pachnie i ujędrnia ciało, w co z początku nie chciało mi się w ogóle wierzyć... Opalenizna utrzymuje się długo, nie trzeba go codziennie stosować i jest delikatna. W mojej opinie rewelacja! Używam tego produktu od:roku Ilość zużytych opakowań:2