Sally Hansen Nail Quencher Cuticle Creme (Nawilżający krem do skórek)

karo83
    7 marca 2015 o 12:03
    Bardzo przyjemny kosmetyk
    Tego kosmetyku używałam ponad rok temu, teraz juz jest niedostępny, a szkoda, był całkiem przyzwoity. :) + dość dobrze nawilża skórki :) + również natłuszcza i zabezpiecza, np. przed wysuszeniem przy zmywaniu naczyń :) + szybko się wchłania :) + nie lepi się, nie zostawia tłustej albo mazistej warstwy na palcach :) + konsystencja lekka, dość rzadka :) + bardzo duża pojemność jak na krem do skórek, 24 g, myślę, że było to jakieś 35-40 ml Nie jest jednak ideałem: :( - nie regenruje - paznokcie i skórki wyglądają jak po wyjściu z salonu manicure przez chwilę, po kąpieli znów są suche :( - tubka dość niewygodna - przez rzadką konsystencję nigdy nie mogłam wydobyć odpowiedniej ilości kosmetyku :( - zapach - nie mocny, ale jakiś taki nieprzyjemny, miałam uczucie jakbym się posmarowała zjełczałym kremem I szkoda, że już go nie ma i dobrze, bo lubię testować nowe kosmetyki ichętnie wypróbuję kolejny krem tej marki. Używam tego produktu od: kilka lat Ilość zużytych opakowań: 1 op.
  • 16 grudnia 2012 o 14:25
    przyjemny w stosowaniu
    Ja też sobię cenie ten kremik gadżecik.Przede wszystkim za efekty przy regularnym stosowaniu,praktyczne opakowanie.przyjemny zapach.Cena może nie powala ale też nie jest zbytnio wygórowana. Jest wydajny.Wracam do niego ,jesli tylko znajde na pólce. w skelpie.Polecam. Używam tego produktu od: bardzo dawna Ilość zużytych opakowań: nie pamiętam ile,trzy?
    Setsi
    16 grudnia 2012 o 14:16
    Dobry!
    Krem dobrze nawilża i pielęgnuje skórki. Nie robią się zadziorki. Skórki jak i płytka paznokcia są w lepszej kondycji. Krem ma przyjemną konsystencję, jest bardzo wydajny. Szybko się wchłania. Jednak nie przepadam za jego zapachem. Niektórym osobą może sie podobać. Polecam ten produkt. Warto przetestować na sobie :) Używam tego produktu od: 4 miesiecy Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
  • 21 grudnia 2011 o 13:46
    bardzo dobry produkt
    Nie przepadam za marką Sally Hansen, wiele razy mnie zawiodła, ale tu muszę przyznać, że jest super. Krem faktycznie nawilża i dba o skórki, do tego jest bardzo wydajny. Używam w ciągu dnia, gdy sobie przypomnę, czyli np. po myciu rąk, albo jak długo siedzę przed komputerem, tv, książką itp. Ogólnie mam taki nawyk, że wszędzie walają się produkty do skórek, w torebce, na biurku, przy komputerze, koło łózka. Używam tego produktu od: ok. 2 lata Ilość zużytych opakowań: dwa
    szare_0
    23 lipca 2011 o 19:52
    Dobry, ale dla cierpliwych
    Ja stosowałam go co wieczór, b. systematycznie i po ok. 2 tygodniach zauważyłam znaczną poprawę. Jednak jak wspomniałam, trzeba uzbroić się w cierpliwość, bo zaprzestanie "kuracji" spowoduje szybki powrót problemu. Przy regularnym stosowaniu skórki stały się delikatniejsze, przylegały do paznokcia, skóra wokół niego zrobiła się bardziej miękka. Jest wydajny, stosuję i stosuję, a on nadal jest w tubce:) W moim przypadku nagrzej jest zimą, wtedy to całe dłonie są suche, dlatego też i ze skórkami problem... Teraz np nie stosuję, bo po prostu nie muszę, ale jak zrobi się zdecydowanie chłodniej, to do niego powrócę Używam tego produktu od: luty 2010 Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1