Artdeco Wonder Lash Mascara (Tusz pogrubiający)

• 14 listopada 2015 o 17:41
    Fajnie rozdziela rzęsy
    Idealnie nadaje się do wydłużania i rozdzielania rzęs. Szybko jednak robią się grudki na szczoteczce, co powoduje efekt pajączków a nie długich, ładnie rozczesanych rzęs. Używam go przed tuszem pogrubiającym i bardzo się sprawdza. Samodzielnie jednak nie daje fajnego efektu. Używam tego produktu od: ponad pół roku Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
    aga_sz1
    10 listopada 2009 o 16:19
    koszmarek
    Nabyłam tusz ponieważ generalnie lubię kosmetyki Artdeco. I tu nieco się zawiodłam. Owszem szczoteczka jest super, ale dla mnie nie pogrubia rzęs. W ogóle mam wrażenie, że tuszu prawie nie nabiera. Biorąc pod uwagę, że cena jest dość wysoka, to stosunek jakości do ceny niewspółmierny... Używam tego produktu od: kilku dni Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego i więcej nie będzie
    Ivy Eve
    1 grudnia 2008 o 15:10
    niezły rozdzielacz
    po pierwsze, nie wiem o jakim efekcie pandy mowily moje poprzedniczki, na moich rzesach tusz dobrze sie trzyma i nie urzadza sobie wedrowek po okolicy:) co wiecej, a moze przede wszystkim, ma genialna szczoteczke, ktora niesamowicie precyzyjnie rozdziela rzesy, nic sie nie skleja, nawet nie mialam z tym problemow zaraz po nabyciu(jak to bywa z wiekszoscia maskar:( ). maly minus za to, ze rzeczywiscie srednio pogrubia, ale moze druga warstwa tuszu zalatwilaby sprawe...? w kazdym razie, dla mnie efekt w zupelnosci zadowalajacy, moze nie w wersji fatale:D ale na co dzien very nice:) polecam! 1minus za sredni efekt pogrubiajacy(mi nie przeszkadza, ale nie lubie, gdy obietnice producenta sie nie sprawdzaja) nie wiem czy jeszcze kupie, bo tyle innych w kolejce do przetestowania:) Używam tego produktu od: 2 tygodni Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1go
  • 15 września 2008 o 13:41
    panda atakuje
    Taaaakkk... tusz nie jest wybitnie tani, dlatego oczekiwałam od niego efektu na miarę ceny i bardzo się zawiodłam. Generalnie do moich rzęs dobry, ale... No właśnie "ale" potwornie się osypuje tworząc efekt pandy. Nie pogrubia, co obiecuje producent, ale rzęsy wyglądają całkiem dobrze - są ładnie rozdzielone i nieco podkręcone. Ze względu na pandę nie polecam! Używam tego produktu od:2 tygodni Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
    spray
    14 czerwca 2008 o 9:36
    Tja..
    Miałam jakiś czas temu, bardzo mnie rozczarował. Rozmazywał się jak diabli! 3,4 godziny i efekt pandy murowany. Nie jest to tusz za 19,90zł (z resztą nawet od takiego wymagam trwałości) dlatego rozmazywanie się jest sprawą kompletnie dyskwalifikującą. Co do innych właściwości - też tak sobie, co prawda nie sklejał rzęs, ale pogrubiał przeciętnie. Nie polecam. Używam tego produktu od: rok temu Ilość zużytych opakowań:1