Babydream Delikatny krem dla dzieci

ch_aga
    31 października 2009 o 11:43
    Świetny dla każdego
    Krem jest po pierwsze tani, po drugie wydajny, po trzecie ma przyjemny zapach a po kolejne - ogólnie jest świetny. Bardzo dobrze nawilża, szybko się wchłania, idealny zarówno dla mojego dziecka do buźki i do całego ciała, jak i dla mnie i męża, sprawdza się na buzi, dłoniach, stopach i całym ciele. Nie wysusza, nie wyskakują po nim żadne niespodzianki. Krem jest więc bardzo uniwersalny. Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: 1
    Narc
    5 września 2009 o 13:42
    uniwersalny
    Dobry, uniwersalny krem dla każdego. Ja używam go do dłoni,stóp, ust, ciała. Do twarzy nie próbowalam,bo nie ma takiej potrzeby :)Bardzo lubie jego zapach,ktory dobrze komponuje się z żelem do mycia ;-) są takie same zresztą XD Dodatkowym plusem jest to,ze krem jest bezpieczny, lagodny,wkoncu przeznaczony dla dzieci:) no i cena... ja zaplacilam za niego 3zl :)Używam tego produktu od:miesiac Ilość zużytych opakowań:w trakcie 1
    helen22
    26 lipca 2009 o 11:02
    produkt dla cer mieszanych
    Kupiłam również dzięki dobrym opiniom na wizażu i skuszona ceną(niską).Za stanawia mnie fakt czy jest to dobry produkt da dzieci-bo moją mieszaną skórę ściąga i matuje (lekko nie w kamień)więc po co stosować go u dzieci?dla ściągnicia? Świetny pod makijaż,nie zapycha,dobry skład.posumowując geniusz za kilka złotych porównywalny z tymi za kilkadziesiąt. Używam tego produktu od:roku Ilość zużytych opakowań:3
    iryda
    20 sierpnia 2008 o 15:51
    polecam
    długo szukałam jakiegoś kremu bez olejów mineralnych i w końcu znalazłam; dla mnie rewelacyjny pod makijaż, szybko się wchłania, nie powoduje takiego odczucia, że skóra jest strasznie tłusta (jak np tradycyjny nivea) do tego tani generalnie zauważyłam że dobrze mi służą kosmetyki "dla dzieci" - mają w sobie najmniej chemii! a przy tym dobrze działają; aha - mój mąż używa go po goleniu i mówi że sprawdza się świetnie (dużo lepiej niż jakieś kosmetyki "for men" :D ) Używam tego produktu od:3 mieś Ilość zużytych opakowań:2
    iza84
    14 sierpnia 2008 o 12:09
    Nie dla każdego
    Nareszcie krem bez parafiny na początku składu!! Tu nie ma jej w ogóle! :) no i bez parabenów! Używałam go do twarzy, ale po jakimś czasie zaczęły mi wyskakiwać niespodzianki, białe krosteczki... Zużyłam do ciała i do rąk - sprawdził się doskonale:) Używam tego produktu od:kilka m-cy Ilość zużytych opakowań:1